sâmbătă, 30 iulie 2011

Durere

O zi obositoare de sambata, o zi posomorata, intunecata si lipsita de evenimente. Liniste, doar liniste, atat se aude.. Singuratatea este grea si ma sfarseste, vreau sa evadez, vreau sa plec, sa ies din casa asta mare si rece... Vreau sa uit de viata mea, vreau sa devin o alta 'eu', o alta fiinta, dar cu aceleasi preocupari, numai ca intr-o alta parte a acestei lumi, in coltul opus acestei tari... in partea cealalta. Vreau sa ma urmezi si sa-mi fii alaturi oriunde, oricand, sa ma tii de mana si sa nu-mi dai drumul niciodata. Vreau sa ma iubesti asa cum o faci acum, neconditionat. Vreau sa fiu a ta pentru toata viata. Vreau sa zburam impreuna, sa visam impreuna, sa ne traim viata impreuna, sa apartinem unul celuilalt pana cand moartea ne va desparti.
Atatea ganduri ma cuprind, as vrea sa le insir pe toate, sa le traiesc si sa le simt pe toate. Vreau sa impartasesc aceste ganduri, vreau sa le scriu, dar sunt prea multe si prea obositoare. Aceste 10 degete nu gasesc tastele ca sa imi insire povestea. Atat de greu... Atata intuneric a adus acest eveniment in viata mea. Mi-e frica, atat de frica de sfarsit...

Oriunde ai fi


Pin It

vineri, 29 iulie 2011

Cu dreptul inainte, nu acceptam altfel!

Desi suntem vecine, nu am avut ocazia sa te cunosc. Nici servus nu ne ziceam, din motive pe care nu le stiu, dar o faceam, iar acum regret acest lucru. Ma doare sufletul sa stiu in ce stare esti si ma rog sa-ti dea Dumnezeu puterea sa lupti pentru viata ta si pentru cei ce te asteapta acasa. Esti tanara, ai forta necesara sa iti revi din acest cumplit accident din care sper sa iesi fara urmari.
Nu-i corect Doamne sa mai iei o viata atat de tanara, inca una atat de tanara. Las-o cu noi, macar pe ea, ca pe Mihai l-ai luat de langa cei ce-i sunt prieteni, familie, cunostinte la doar 21 de ani!!
Iti suntem alaturi, atat cei ce te cunosc cat si cei ce au citit despre acest lucru, si nu te cunosc dar au pus o vorba buna acolo sus pentru tine. Ieri ne-ai dat o speranta mare cand ai iesit din coma.
Hai Alexandra, ca poti!

Poza de mai jos este facuta in Poiana, inainte sa coboare.. Poate ultima impreuna. RIP Mihai!














(Ma scuzati va rog daca vi se pare ca exagerez, mai ales ca este vorba de 2 persoane cu care nu am schimbat un "ce mai faci" in toata viata mea, dar sunt 2 persoane ce le vedeam zilnic, persoane cu care imi intalneam privirea zilnic, vecini cu mine. Cum sa nu fiu socata, si cum sa nu ma doara sufletul si sa nu ma interesez din ora in ora de Ale? Trebuie sa ai o inima neagra daca ma pui la zid ca fac lucrul acesta...)  Pin It

joi, 28 iulie 2011

Intre viata si moarte

Absenta mea din peisajul blogosferei este intemeiata, dar sa incepem cu inceputul. Ziua de luni, zi in care am facut 24 de anisori a fost una fericita, cu multe cadouri si felicitari de la persoane de la care nu ma asteptam. Dar fericirea de luni a fost marti umbrita de un eveniment deloc placut. Un vecin a murit.La doar 31 de ani… A fost parasit de sotie pentru un altul. Copilasul l-a luat cu ea, lasandu-l singur. Au divortat. El a inceput sa bea, iar intr-un an a devenit o umbra a ceea ce era odata: profesor de sport si om respectat. Alcoolul si-a spus cuvantul si l-a luat de langa noi. La priveghi sotia i-a stat la cap si plangand il mangaia. Poate ca s-a simtit vinovata, deoarece eu asa o consideram. Vorbesc la trecut pentru ca am aflat ca de mai bine de 2 ani el o batea. Fata nu a mai suportat si a plecat. Asadar, vina pentru ceea ce s-a intamplat este impartita. El statea cu bunica, in casa ce i-o lasase lui. Dar nici pe aceasta nu o respata si adesea ridica mana la ea si o trimitea prin vecini sa ceara bani cu imprumut ca sa aiba el cu ce bea. In schimb, in ultimile zile se cumintise. Nu mai era rau si nu mai bea. Duminica chiar si-a cerut iertare de nenumarate ori bunicii. Si-a scos 3 poze cu sotia si a rugat sa nu le mute nimeni de acolo, de unde le asezase el. A intrebat-o pe bunica lui, ca daca se va intampla ceva cu el, ce va face cu casa, o va lua inapoi? Aceasta i-a raspuns ca nu, o va lasa baietelului lui. Inca ma cuprind fiorii cand imi amintesc toate aceste conversatii. Parca presimtea ca luni va spune adio acestei lumi. A facut preinfart. Medicii nu l-au mai putut salva.
Ieri a fost priveghiul. Toata lumea din cartier era imbracata in negru. Atat de sinistru… Aici trebuiau sa vina si doi vecini. Dar au zis ca nu vin si s-au dus cu motorul in poiana. Motor imprumutat de la cineva din gasca… La coborare au facut accident. El a murit, iar ea este in stare foarte grava la Spitulul Judetean. O alta viata luata la doar 21 de ani, iar ea la 18 ani, se zbate intre viata si moarte de imediat 16 ore. Si erau atat de fericiti, si atat de frumosi impreuna. Golul din stomac nu ma lasa deloc sa ma concentrez la ceea ce am de facut, iar starea de soc in care ma aflu de 2 zile nu-mi da pace. Toate s-au intamplat intr-un timp atat de scurt. Brusc, de acum inainte vor lipsi din viata mea 2 persoane.
Astazi nu sunt buna de nimic. Parca prea s-au adunat, incat mi-e si teama de ceea ce ma inconjoara. Nu stii niciodata ce se poate intampla, unde, cand si cum.
Odihniti-va in pace alaturi de ingeri Lucian si Mihai!
Iar tu Alexandra, lupta din greu sa te intorci acasa! 
Pin It

luni, 25 iulie 2011

Eu si ziua mea... 24 de anisori ;))

Este abia ora 13 si deja ma enerveaza toate la multi ani-urile ce pica de prin toate partile. Wall-ul de facebook, mesajele de pe facebook, mesajele de pe telefon, telefoanele, mess-ul si bineinteles face to face-ul! Cine pana mea a inventat atatea mijloace de comunicare???
Oricum, multam celor ce au fost printre primii de mi-au urat la multi ani. Aceia nu m-au enervat :))
Apropo, ma intorc la cafeau mea scumpa de care vad ca nu ma pot lipsi. O sa las balta al doilea blog, cel cu AVON-ul pentru ca ceea ce vreau eu sa fac necesita mult timp, iar eu din pacate nu prea stiu ce-i ala. In fine, o sa ma acup eu si de el, dar nu renuntand la scumpul meu blogulet.
Asadar, sa recapitulam: cititorii mei scumpi de la "Cafeaua de Dimineata" au avut grija sa ma surprinda in mod placut (stiu ei care's aia trei :D )
Mai pe seara revin sa ma laud cu ce-am primit. Poate poate mai pica ceva pana atunci :))
PS: Azi nu raspund la (sorry: pauza de un la multi ani face to face)... Gata! Ce ziceam? Aaaa da, azi nu raspund la numere de Italia. Cine are ceva de zis sa o faca aici. Da, voi aia doi (pauza de telefon GEEEZ) de prin Italia, cu voi vorbesc!
O zi faina si insorita si CAT MAI SCURTA!!!
Pupicei! Pin It

vineri, 22 iulie 2011

Godbye, my love...

Dragii mosului, dragi, cu parere de rau si cu tristete in suflet, va anunt ca ma voi lipsi pe mine si automat si pe voi de draga noastra cafea de dimineata pentru cateva zile, saptamani, poate luni. In momentul de fata, am ceva planuri si proiecte ce ma vor tine departe de aceasta pagina, denumita in continuare 'casa'. Dar voi misuna mereu pe aici, usor in umbra, ca sa nu ma simtiti, dar fata activa din mine va fii aici.
Voi lucra mai mult la acest al doilea blog, pentru ca incepand de cateva zile, AVON a inceput sa fie intradevar un proiect mare in viata mea, care m-a ambitionat sa-mi doresc mai mult (poate asa se explica si timpul pierdut pe la cursuri de Beuty, Business and Make-up). Asa au inceput toti cei ce acum sunt sus, acolo unde vreau si eu sa ajung.
Asadar, pe curand!

Demis Roussos - Godbye, my love

 PS: Scuzati muzica de inmormantare :) Pin It

Bancul zilei 4

Pe o banca, in parc, doi indragostiti se imbratiseaza. La un moment dat, langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie.
In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneste:
- N-am mai pomenit atata obraznicie !
- Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa! Pin It

joi, 21 iulie 2011

Bancul zilei 3

Un barbat intra intr-un magazin de animale si incepe sa se plimbe printre custi.
Merge el ce merge si vede intr-o cusca o maimuta care costa 5000$.
Uimit se duce la vanzator:
-Domnule…ce stie maimuta asta sa faca pentru cei 5000$?
-Pai STIE Windows95,98,2000,stie Word,C++,Visual Basic si stie sase joace la calculator! .
-Hmm…buna maimuta…merita!
Pleca el sa se mai plimbe si vede intr-o cusca o maimuta care costa 10000$.
- Ce stie domne maimuta asta sa merite 10000$?
- Pai stie Linux,Unix,Corel,C++,Autocad…
- Oau!Nici eu nu stiu toate astea….merita cu adevarat!
Se mai plimba el ce se mai plimba si vede intr-o cusca o maimuta cu 20000$
…Neincrezator il intreaba pe vanzator:
-Dar maimuta asta ce stie?
-Nu am vazut-o facand nimic…dar celelalte 2 ii zic Project Manager! Pin It

miercuri, 20 iulie 2011

Dansul cu care chem ploaia

In asteptarea concediului.. Amr 42 de zile. Trec repede, mai ales ca se anunta o vara plina de activitati, astfel incat sa uit ca anul acesta concediul il facem la inceputul lui septembrie :)
Apropo, v-am povestit vreodata cum imi vad eu nunta? Probabil ca nu, dar o voi face in scurt timp, acum I'm not in the mood! Multumiri Aletzsei de la care am furat ideea de articol: multumeeeesc!
Aaaa da, ceva tare: de aseara mi-am inceput programul de 'micsorat' fundul. Sper sa ma tin de el, ca sa-mi ating scopul de a da jos 4 kile pana in 15 august si a ajunge astfel la 50, kile evident. Ma rog, kilograme, pentru cei cu prea multe studii care nu suporta scrisul aiurea, dezordonat si grabit. Scuzele mele :)
Programul consta intr-un playlist format din 17 melodii alese pe spranceana si eu dansand cat mai... ciudat?! Incep cu ceva mai lent pentru incalzire, grabesc ritmul cu ceva mai alert, ca mai apoi sa o las mai moale pentru abdomene, fese si coapse. Dar inchei in ritm alert, cu o melodie care o am si pe locul 2 in playlist, si anume Dire Straits - Walk of life (varianta live pentru final). De ce varianta live? Pentru ca e mai multa lalaiala si astfel imi permit sa-mi relaxez muschii dupa 65 de minute de dans, mai exact topaiala alandala in toate partile, formele si directile posibile.
Prin playlist am bagat ceva AC DC, Dire Straits, Chris Norman, ceva muzica din genul morandi (aceea de acum vreo 3 ani, cand era totusi draguta) cat si HI-Q cu Gasca mea. Vecinii mei probabil or sa creada ca am innebunit. pentru ca dau muzica tare si ma zbantui de zici ca fac farmece si chem ploaia. Prababil asa se vad umbrele prin geam de afara. Dar dheee.... scopul scuza mijloacele, nu? Va anunt daca are vreun efect treaba asta minunata la care m-am gandit intr-un moment de luciditate maxima.Pana atunci, o zi faina dragii mei!

Mark Knopfler&Emmylou Harris - All The Road Running


Pin It

Bancul zilei 2

Un cuplu trece prin fata unei cofetarii:
- Mmmmm, ce bine miroase, spune ea.
- Daca vrei, mai trecem odata, ii raspunde el. Pin It

marți, 19 iulie 2011

Cu dedicatie, idiotilor din trafic!

In momentul in care tu, om istet ce se presupune ca esti, te-ai dus sa dai de carnet si ti-ai cumparat masina, probabil ti-a trecut prin capul ala sec, dar mare, ca de-a lungul timpului vei intalni pe sfintele drumuri ale acestui glob diversi pietoni civilizati care traverseaza strada pe unde trebuie, unii mai putin civilizati care se arunca in fata masinii, cat si (alti) idioti cu masina ultra mega bengoasa, ca a ta in acest caz. Astfel, esti pregatit si rabdator, ca de aia ti-a dat Dumnezeu zile, sa taci si sa astepti (sa-ti termini cele 10 clase la cei 25 de ani ai tai). Dar in momentul in care in fata ta ai doua masini care  asteapta la trecerea de pietoni, zebra pe care trece un grup de chinezi de prin Spania, tu nu trebuie sa abuzezi de claxon ca si cum ma-ta te-a nascut cu el in brate. Astepti frumos, ca doar nu o sa se suie nimeni pe trotuar cu masina, si cu atat mai putin nu o sa calce nimeni pietonii in picioare ca sa-ti faca tie loc, domnule destept ce stai cu pitzi in dreapta, cu mana afara ca sa-ti arati ceasul fake de la Armani si cu ochelari Prada cumparati cu 1 euro din bazarul din Turcia! Pune mana si citeste niste reguli de bun simt, sau nu stii sa citeste romaneste? In acest caz, cauta pe net in pauza de uitat la filme porno, cateva reguli de urmat de un om civilizat si necrescut in jungla, asa ca tine, despre cum ar trebui sa te porti in trafic si pune-o pe pitzi aia desteapta sa ti le citeasca. Presupunand ca se pricepe si la altceva, nu doar la satisfacut masculi cu masina mare si organ mic. Cretinule! Pin It

Copilul de langa mine

 De vreo 2 ore am companie. Imi impart biroul cu o pustoaica blonduta, cu ochii verzi, scumpica foc. Are nu mai mult de 6 anisori si este tare vorbareata. Taaare! De obicei la ora asta eram plina de energie, dar multimea de intrebari si afirmati ale pustoaicei m-au obosit ingrozitor de tare. Desenam, coloram, decupam, lipim... Ca la gradinita. Dar e bine, ca mi-am amintit de vremurile cand eram si eu un mini copilas si faceam prostioare de genul. Dar totusi, eu parca nu vorbeam atat de mult si nici nu eram asa de curioasa. Zaresc pe sub ale mele mustati acelasi zambet cam de juma de ora, cand m-a intrebat daca vrem sa fim prietene. Ce dragut. Normal ca i-am zis ca da. ;))
Mai tineti minte cand aveam si noi 9-10 ani  si ceream prietenia? Ma rog, nu noi, ci baietii. Desi parca si baietoiul din mine a facuta asta o data. Da, vorbim de 2 situatii diferite, dar daca tot mi-am amintit, am zis hai sa mai umplu cu ceva 'paginile goale'.
Oricum, apele s-au mai linistit si pustoaica a plecat. Da, intre timp s-au intamplat multe (fata de cand m-am apucat eu sa scriu), pentru ca la munca imi e greu sa scriu cursiv, fara sa fiu intrerupta. Ba ma mai impiedic de-o factura, ba de-un telefon, ba de-o intrebare, ba de niste inimioare si stelute ce asteapta sa fie decupate. Ca sa scriu 10 randuri cand sunt la munca, am nevoie de o juma de zi.
Oricum, acum sunt franta, iar gandul ca ajung la 9 seara acasa ma ingrozeste. 3 ore de curs de la 17 - 20 nu imi fac deloc cu ochiul, dar daca am promis ca o sa fiu prezenta, o sa fiu! Ma tin de promisiuni. Pin It

Bancul zilei 1

El si ea, 4 ani fiecare, pe plaja, goi, examinindu-si propria nuditate.
El: - Uite tu nu ai d-asta!
Ea: - Da, dar a zis mami ca daca am d-asta atunci pot sa am d-alea cate vreau! Pin It

luni, 18 iulie 2011

Cand omul nu are ce face...

:)) Nu ma pot abtine. Probabil caldura si munca multa m-au prostit, dar azi cat a fost ziulica de lunga, am tot luat pauze cam la o ora si am stat calare pe net citind tampenii, adica chestii ca in cele 2 postari anterioare. Am incercat sa ma abtiun sa nu rad, dar chicoteam usor pe sub mustati. Si uite asa, mintea mea de geniu da nastere unei idei marete: sa postez in fiecare zi cate un banc. Ceva de genul: "bancul zilei". O sa tot fac treaba asta pana cand o sa se termine bancurile. Evident, o sa pun ceva dupa care sa razi, sa cazi pe jos de ras, nu altfel. Dar dhee, gusturile sunt diferite, deci sa ma scuze cei carora nu o sa li se para amuzant.
Pana maine dimineata la ora 00:01 (pentru ca atunci e dimineata) cand incepe maratonul meu de bancuri, va spun viata usoara si plina de ce vreti voi! Pin It

Jurnalul ei si al lui

JURNALUL EI:
Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent.L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus "si eu te iubesc". Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru......

JURNALUL LUI:
Azi, Poli a pierdut in deplasare dar macar eu m-am regulat.

Sursa aici Pin It

Scrisoarea a III-a Parodie

Iata vine-un Jeep pe strada, cu un girofar pe el,
Baiazid statea in dreapta si rosti catre sofer:
“Sper ca Mircea sa ajunga, sa nu-ntarzie din nou.
Ia vezi daca-a tras masina, langa gura de metrou..”.
“-N-a venit Maria Ta, zise el privind in jur…”
“-Si mi-a zis ca fix la 12 ne vedem langa Carrefour”.

Asteptand vreo 5 minute , isi pierdu orice rabdare,
Si trimite bodiguarzii sa se uite prin parcare
La un semn (curba la dreapta), se opreste un X5.
Si din el coboara Mircea, in bermube si opinci.
Printre turci porni agale, si privindu-i cu nesat,
Le-arata un “Sony Vaio”, care-l tine la subrat.

Agitat , la el in Jeep, si-mbracat tot in civil,
Baiazid nu mai rezista si il suna pe mobil:
“-Tu esti Mircea?”…”-Da-mparate, am uitat sa iti dau bip,
Dar am stat mult la Rovine, era coada la Agip.
Nici n-am nimerit din prima, ca nu vin aici prea des,
Si-am luat-o si pe centura, indrumat de GPS.

Acum am parcat masina. Unde esti?, ca vin la tine…”
“-Sunt la mine in masina si te vad, te-ndrepti spre mine”.
Si de-ndata ajunse Mircea si urca la turc in jeep.
Si-ncepu sa ii explice ca nu vrea, cu nici un chip
Sa isi stranga intreaga oaste la Rovine in campii,
Si sa lupte pan’ la moarte cu ai turcului spahii.

“-Baiazide, sti ca-i criza, si-acum viata-i foarte grea,
Ma gandeam ca sa ne batem,… dar la “Heroes” in retea.
Sau in loc sa cuceresti, cu armate-al meu popor,
Nu ai vrea , daca ai wireless , sa jucam “conQUIZtador”?
“-Cum cand turcii-mi sunt in vama , si-am venit din Istambul,
Tu nu vrei ca sa ne batem, ca nu ti se pare “cool”?

Eu nu-s disperat ca tine sa stau nopti intregi pe net,
Eu traiesc in realitate, si nu e nici un secret
Ca am fost in multe lupte :Varna , Ialta sau Oituz…”
“-Pai eu sunt online tot timpul, nu puteai sa dai un “buzz”??”
“-Mircea!!! Vin c-o intreaga oaste , iar tu faci misto de noi..,
Maine sunt aici cu turcii si-ti declar de-acum razboi”.

“-Cum vrei tu marite rege, eu speram sa ma-ntelegi,
Caci de-ajungem la cutite, voi nu mai plecati intregi.
N-as vrea sa pun pe “YouTube”, cu-ai tai morti,videoclipuri,
Nici ca Dunarea sa-nnece spumegand a tale jeep-uri.
Dar, de asta ti-e dorinta, maine ne vedem la lupta,
Si-ti promit ca pleci d-aici cel putin c-o mana rupta.

“Si zicand acestea Mircea, il lasa pe Baiazid.
Si trantindu-i portiera el pleca la pas grabit.
Cand ajunse la masina, gasi-n geam , pe-un bilet scris:
“Scuze.V-am blocat o roata, c-ati parcat pe “interzis”…”
Si da Mircea multe mailuri, sms-uri, mii de “bip”-uri,
Ca sa-si stranga toti ostenii si sa ii indese-n “Jeep”-uri.

Demarand in mare tromba, se-ndreptara spre Rovine,
Dar aici gasira turcii, toti cu pantalonii-n vine.
Toti vaitandu-se de moarte, ghemuiti prin iarba scurta
Rezemati de cate-un ciot, si tinandu-se de burta.
“-Baiazid , hai sa ne batem…!! , Unde esti, de ce nu vii?”
“-Mi-am scos in oras ostenii, si i-am dus la KFC.

Si-am mancat cu poft-aseara, tot ce ni s-a pus pe masa…”
Raspunse-ncordat sultanul dintro tufa mai retrasa.
“-N-am stiut ca la “fast-foud”-uri nu e bine sa mananci,
Mai ales in Romania, fiindca risti sa pleci pe “branci”…
Nu mai vreau ca sa ne batem, iarta-ma a fost o farsa.
Da-ne niste “triferment” si-o sa facem cale-ntoarsa”…

Si asa a scapat Mircea de o lupta la Rovine.
Deci se vede pan-la urma ca “fast-food”-ul face bine.
Asta-i tot…Dar fiti voi siguri ca Istoria o sa zica:
“Turcii l-au vazut de Mircea si-au facut pe ei de frica”…

Sursa aici Pin It

duminică, 17 iulie 2011

Duminica

Poate prea dimineata pentru cineva care a chefuit toata noaptea. Dar nu este cazul meu, desi nici eu nu am putut sa dorm cum as fi vrut.  Stiti ce am chef sa fac azi? Sa ma sui in masina si sa plec unde vad cu ochii. Sa-mi fac un CD cu Dire Straits pe care sa-l ascult over and over again. Nu am o tinta, nu vreau sa ajung nicaieri, ci doar vreau sa fac lucrul asta, de dragul vremurilor in care ieseam o data la 2 zile hai hui cu masina.
Astazi sunt o plangacioasa si nu stiu de ce. Probabil melodia ce o ascult este de vina, desi o aud usor in fundal, fara a asculta atent versurile.
De fapt... asta este una din zilele acelea in care as vrea sa scriu anumite lucruri ce acum nu le mai pot scrie. Dar le tin in suflet, doar pentru mine, desi este mai greu asa. Oricum, sper sa imi treaca repede.
Gata, nu mai am putere sa scriu. Cred ca voi lua o pauza cateva zile. Am nevoie de o perioada pe care sa o petrec doar cu mine.

Dire Straits - Brothers in arms


Pin It

vineri, 15 iulie 2011

Prietenii din facultate

Ieri am avut o zi calduroasa, din toate punctele de vedere: temperatura ce nu ne-a iertat si prietenii care 'mi-au tinut de cald' si mi-au adus aminte cat de frumoasa a fost viata de facultate. M-am dezobisnuit in a scrie romane, dar presimt ca asta va fi o postare lunga, pentru ca am atatea de spus si atatea poze de aratat, incat o sa va plictisesc. Asadar, din micuta noastra gasca, trupa de soc, gasca
de nebuni sau gasca de macao (cum ne-a numit decanul), ieri am reusit sa fim doar 4, lipsind bobocelul nostru ce din pacate isi face veacul prin indepartatul Calarasi si Catalina, care oricum s-a 'despartit' de gasca inca din primul an. Am petrecut si am palavragit jumatate de zi vrute si nevrute. Se vede ca ne-am maturizat, poate ca fizic nu foarte mult, dar cert este ca gandim altfel fata de cum o faceam in facultate.
De exemplu, nu ma gandeam niciodata ca o sa ajungem sa discutam cu Razvan despre iubire, dar uite cum viata schimba omul si te invata sa privesti cu alti ochi ceea ce te inconjoara. De asemenea, nici prin cap nu mi-a trecut ca noi fetele, vom sta in fata in masina, iar baietii in spate. Asta poate pentru ca mereu eram ba cu 2 masini, ba cu Bubu cu masina.
Dar din nou, viata te surprinde. In mod placut, in ceea ce priveste ziua de ieri.
Nu stiu daca v-am povestit vreodata de o lista cu lucruri pe care vrem sa le facem impreuna. Erau vreo 15 chestii insirate, din care am reusit sa taiem doar vreo 4 sau 5. Dar timpul nu este pierdut. Suntem inca tineri (si nelinistiti, episodul 5000).
Am adus vorba de aceasta lista din agenda nu stiu cui (da, se pare ca nici unul dintre noi habar nu mai are pe unde'i bucatica celebra de hartie), pentru ca ieri am fost pe Tampa, iar asta era unul din obiectivele noastre. Am urcat si am coborat cu telecabina. Ne-am bucurat de Brasov, acel Brasov vazut de sus. Absolut superb.
Ne-am facut poze, in toate partile, formele si directiile si ne-am topit ca ciocolata (cum a zis Aletzsa). Altitudinea si mersul mult pe jos (:D) ne-au facut foame. Si uite asa am ajuns la Ando's. Da. si sefu' si-a luat, desi el nu mananca fast food. El papa salatica si bea apa plata cu lamaie. Sanatos, ce sa zic :)) (pentru cei ce nu stiu, despre Bubu vorbesc).
Ne-am amintit si de vremurile cand jucam macao, si ne-am amintit nu oricum, ci la o carte proaspat cumparata de la magazinul din colt. Dar... dar parca nu a mai fost la fel. Clar, ne-am schimat, ne-am schimbat chiar mult. Poate este doar impresia mea, poate nu...
Amintirile nu mor niciodata, si presimt ca de fiecare data cand ne vom revedea, vom pierde ore in sir, aducandu-ne aminte de cat de tineri si razvratiti eram. Nu prea ne pasa de examene, invatam in ultima zi, proiectele le cautam pe net. Pentru oricine care a trecut prin anii studentiei, aceste lucruri nu ii sunt deloc straine.
Mi-ar placea sa ne vedem mai des, mi-ar placea sa vorbim mai des si mi-ar placea ca macar o data pe saptama sa ne mai bucuram de acele conferinte lungi in care ne contraziceam la maxim, pe diferite subiecte importante sau mai putin importante. Mi-e dor sa pierd noptile pana pe la ora 2 facand copiute ca mai apoi sa ma prezint a doua zi dimineata la ora 7 la scoala pentru a prinde un loc strategic la examen. Pentru toata gasca.
Desi mi-ar placea sa cred in continuare ca suntem aceeasi nebuni, se pare ca nu este asa, oricat am nega.
In concluzie, Aletzsa a ramas aceeasi fata dulcica pe care o stiu de 5 ani, Bubu a ramas acelasi om important din totdeauna (telefoane peste telefoane :D), iar Razvan iubeste si radiaza de fericire.
In schimb, despre Anca nu pot spune nimic, pentru ca nu am mai vazut-o de mai bine de un an. Mai exact, pe 25 luna asta se implineste exact 1 an.
Sincer, instinctul meu de fata mare (ce nu ma inseala) imi spune ca vom fi in formula consacrata de 5 ciudati, doar la nunta unuia dintre noi. Speram sa nu fie asa, ca in cazul tuturor, aceste 'fapte marete' sunt departe de noi. (Nu, pozele de pe margine nu au nici o legatura cu ceea ce scriu. El, cel din stanga, nu este Anca..)
Despre mine ce sa va spun? Cica as fii o narcisista mica-mica. Hmmm... nu recunosc nimic! Nu sunt chiar asa, nu?
In prima poza de sus - de la stanga la dreapta: Bubu, Aletzsa, eu, si Razvan.. Singura poza recenta este prima. Restul le-am pus pentru ca... ei bine, pentru ca mi s-a facut dor de acele vremuri. Pin It

Evenimente ce nu trebuiesc ratate

Si pentru ca astazi este vineri, si este ora 17 imediat, zgubilitica din mine imi indeamna degetele sa posteze aiureli, dar nu ma opun ca imi place senzatia.
Cum majoritatea oamenilor nu mai pot face nimic fara a sta cu un ochi la facebook asa si eu, nu ca ar fi ceva nou.
Ma gandesc cum sa imi programez timpul, pentru ca la sfarsitul lui 2012, inceputul lui 2013 trebuie sa 'particip' la 4 evenimente mari si late, organizate de diversi insi pe reteaua de socializare mai sus mentionata. Da chiar! Retea de socilizare -> evenimente -> eu si cateva milioane de oameni -> preteni mai multi pe facebook. Viitorul se arata promitator!
Sa trecem la oile noastre, care spun ceva de genul: Emma nu este o fiinta sociabilia, dar se descurca ea cumva si o sa intre in discutie cu americanu' de peste Prut. "Hai, hau ar iu duing? a? a?"
Evenimentele is urmatoarele (nu le stiu ordinea, dar banuiesc ca year 2013 o fi ultima):
1. Waiting
2. The Zombie Apocalypse
3. 2012 - Afterparty
4. year 2013
Cine se mai baga, ca va dau invite?
Apropo, ca poza mi'o dat o idee: ne facem un grup antitero care sa lupte cu zombie, atunci cand cica s'or scula? Fac rost de numarul lui Chuck, il ademenim in grupul nostru si vom fi de neinvins! Mwuahaha...

LE: floricelele de pe sus (da, alea roz), nu se prea potrivesc cu zombie din capul meu, nu? Pin It

miercuri, 13 iulie 2011

Bezeleeeee!!

De cand nu am mai mancat bezele! Hmmm, dar ce bune sunt. E tarziu pentru a manca asa ceva, dar nu ma las pana nu termin tot, pana la ultima firimitura.
Si cum ziceam aseara, astazi ar trebui sa va prezint trupa mea de soc, fostii colegi de facultate, sau cel putin cei cu care mai tin legatura, dar tare ma gandesc sa nu fac asta, din doua motive: as vrea sa las ce-i mai bun la sfarsit, ca sa fie suspansul mai mare, si plus de asta maine ma intalnesc cu ei, asa ca as vrea sa o las pe maine seara, sau vineri cel tarziu, ca sa va prezint fetele lor cele mai noi :D
Si ca sa nu fiu rea, si ca sa-i prezint lui Yoyo pe burlacul gastii mele de la bloc, alaturat aveti o poza (cat se poate de recenta) cu omuletii cu care imi petrec cel mai mult timp.
Explicatiile va sunt oferite de o mica prelucrare in paint!
PS: Sorry Yoyo, dar nu am altceva mai bun in ceea ce priveste mica noastra vedete :D Pin It

marți, 12 iulie 2011

Meet my sweet girls

M-am decis sa va fac cunostinta cu oamenii cu care imi pierd eu timpul aiurea.
Am zis ca o poza recenta in care sa mi se vada si mie mutrisoara (ca tot am iesit la inaintare din anonimat) ar fi ok pentru inceput. Asa ca una din cele mai noi poze (din weekendul ce tocmai s-a incheiat) ar fi perfecta. O sa pun cate una pe zi. O sa termin repede, ca nu am multi prieteni :))
Asadar, eu, in prim-plan, cea care incearca sa-si ia zborul este Ely, fata caruia ii cautam eu pereche, iar ultima, dar nu cea din urma, este Andu meu.
Intr-un cuvant, noi suntem cele 3 care au speriat vestul, sau Pietrele lui Solomon.
Maine va fac cunostinta cu gasca mea traznita de la facultate.
O seara faina!
PS: Posibil ca pe majoritatea sa nu intereseze, dar parca ma simt mai ok cand povestesc de cineva, iar acel cineva este 'cunoscut' (aici, la mine acasa). Pin It

luni, 11 iulie 2011

Picaturi de ploaie

Cine ar fi crezut ca intr-o zi cu 35 de grade, cu cer senin, asa cum rar vezi, apar norii de nicaieri si se pune de'o furtuna tocmai buna pentru a racori asfaltul incins, cat si oamenii prajiti la soare. Eu cel putin ma gandeam ca nu o sa mai vedem ploaie decat peste muult timp, dar se pare ca barometrul meu nu functioneaza bine.
La Ale la status vad ca scrie "ploua cu gheata..." Asadar, potopul vine de la Predeal. Dar este mai bine asa, ca dupa o plimbarica de 2 ore de dimineata cu fetele, am ajuns la munca si am dat peste cuptorul ce ne incalzeste sufletele cu cele 40 grade ale sale. Oricum atmosfera s-a mai racit, desi rochita mea nu este de aceeasi parere. Tot cald e!!
Aaa da, v-am spus ca m-am bronzat ca tractoristii? Ieri am avut o bluza fara umeri. La o prima vedere, totul pare ok, dar am avut geanta pe un umar, asadar am o dunga stupida si nelalocul ei pe umarul drept. Si m-am plimbat doar vreo 3 ore prin oras, cat mai lipita de perete, savurand din plin urma de umbra de-a lungul trotuarului.
Of of. Trebuie sa ma incumet sa ies la soare, macar putintel, sa capat si eu o culoare in obrajori, asa ca toata lumea.

Later edit (cam dupa juma de ora): Afara toarna cu galeata, iar eu sunt in sandale si in rochita si nici nu stiu sa inot! :(( Pin It

sâmbătă, 9 iulie 2011

Sambata dimineata

Dimineata, o dimineata calduroasa de sambata, intr-un apartament la etajul patru. Casa straina, pat strain, lucruri straine, dar m-am acomodat destul de repede peretilor mult prea goi ce ma inconjoara. Ma uit la televizor, ca in fiecare sambata si duminica. De la 09:25 pe Disney Channel. Copilul din mine renunta greu la desene si la high school musical-uri. Pacat ca dublajul strica tot farmecul filmului. Astazi se anunta o zi grea, curatenie din plin si papa bun pentru socrii ce se intorc din concediu din Turcia. Da, ei au fost mai harnici ca noi, dar in septembie cine se va bucura de plaja si distractie?
Aventura mea departe de culcusul meu se incheie astazi cand ajung acasa, in camera mea, la calculatorul meu, la muzica mea, la patul meu si la catelul meu de care imi este incredibil de dor.
Acum, cu un ochi la tastaura laptop-ului si cu unul la film, incerc sa-mi gasesc cuvintele pentru a incheia ceea ce am inceput astazi devreme.
Prind curaj si ma ridic din pat. Nu, nu s-a terminat filmul, dar timpul astazi ma ignora si nu ma asteapta. Asadar, la treaba cu mine. Curatenia din apartament nu se compara cu cea de la casa, nu? Termin repede si am timp de lenevit... Pin It

vineri, 8 iulie 2011

A gift for my best friend...

FELICITARI pentru gagica mea, care astazi si-a luat permisul. Duminica se pare ca ne vom chefui mai mult decat imi programasem eu, dar orice zi-noapte de acest fel, impreuna cu fetele mele este oricand binevenita.
Pentru astazi dupa-amiaza aveam ceva planuri, dar telefonul surpriza de la Andreea mea, m-a determinat sa las treaba si sa purced in cautarea unui mic cadou pentru masina ei cea noua ce este pe drum.
Oricum, daca ne luam dupa ceea ce gandesc majoritatea barbatilor, si anume ca femeile n-ar trebui sa primeasca ok-ul pentru carnet, ci ar fi suficient pentru ele sa conduca un scuter sau ATV cu care sa-si duca sacosile de la piata acasa, faptul ca o noua soferita va iesi sa conduca pe batranele drumuri ale patriei este motiv de mare sarbatoare!
Asadar, draga mea, duminica ne vom imbata in cinstea ta, mai ales ca baietii nostri vor fi plecati, al meu peste hotare, al tau prin imprejurimi, iar al treilea nu exista. Ceva pretendenti pentru o fata frumoasa, desteapta si devreme acasa? Pin It

joi, 7 iulie 2011

Bate vant de libertate

Mai este mult, dar incet incet zilele trec si plecam sa ne bucuram de cele 10 zile de relaxare. Dar deocamdata imi fac planuri pentru intervale scurte de timp, pentru ca imi plac mai mult evenimentele de genul "hai, mergem? mergem.." si plus de asta, ceea ce este planuit si pus prea mult pe hartie, niciodata nu va iesi ca la carte. Acum sper sa nu fie si cazul mult asteptatului nostru concediu. Asadar, daca vorbim de planuri pentru viitorul foarte propiat, ma multumesc cu ziua de duminica, zi in care vin gagicile la mine pentru o seara ca intre fete. Din nou vom scoate amintirile din 'putul gandirii' si vom vorbi vrute si nevrute, ca doar suntem femei si asta facem noi in marea majoritate a timpului: vorbim mult, prost si fara rost! Ma contrazice careva?
Pana una alta, maine este vineri, asa ca ma declar in vacanta!
PS: Yoyo, esti pe aici? Nu mai dai nici un semn? Pin It

Isn't it funny?

Si am primit un raspuns, de la burlacul din gasca...
El spunea, citez: "Man point of view: I am the perfect man. My hands doesn't always stay in place & I try not to spill things when I'm drunk. I'm pretty skillful & sometimes I don't have a heart. My friends & I never fight & maybe some days everything goes right, but when I think about it & take a step back I remember how shitty life truly is & that I like being perfect..."
Spuneti-mi ca nu este amuzant? Mereu rau cand dau peste aceasta poza si comentariul ei.. Of of, barbatii astia. Niste incurabili. Pin It

Vorbe de dimineata

Un amalgam de ganduri, dorinte si de vise imi incearca dimineata si ma intarzie, dar nu cedez, ci ma dau jos incet din pat, sarutandu-mi usor pe frunte jumatataea ce inca refuza sa deschida ochisorii si sa vada ca este dimineata. Astazi sunt fericita. Nu stiu de ce. Poate ca este randul fericirii sa iasa in fata din lungul sir de sentimente ce car dupa mine in bagajul greu ce il plimb peste tot.
Pasesc ca pe nori, usor, de teama sa nu trezesc sufletelul ce acum ma cauta in pat.
Ma duc sa fac cafeaua, ca sa fie o dimineata perfecta, sau nu... mai stau, ca s-a trezit gaza.. Pin It

miercuri, 6 iulie 2011

6 iulie - ziua internationala a sarutului

Se pare ca celui mai tandru, dulce si gingas gest din lume i s-a dat in sfarsit importanta cuvenita: o zi intreaga, in toata lumea dedicata acestuia. Ziua sarutului se serbeaza in Marea Britanie, iar de curand a fost decretata in intreaga lume, ca fiind International Kissing Day sau World Kiss Day.




...din categoria 'stiati ca':
- Statisticile arata ca doua din trei persoane isi apleaca capul spre dreapta cand se saruta, conform yahoo.match.com. Un simplu pupic pune la treaba doi muschi, pe cand un sarut pasional impune folosirea a 34 de muschi ai fetei, o adevarata gimnastica pentru fata.
- La fel ca si amprentele degetelor, nu exista doua buze asemenea. Poate de aceea o femeie saruta, in medie, 29 de barbati inainte de a se casatori, iar barbatii care isi saruta partenerele dimineata, inainte de a pleca la munca, au un salariu mai mare decat cei care sar peste acest gest.
- Sarutul are beneficii nebanuite, arata studiile, imbunatatind circulatia, facand tenul mai frumos, prevenind aparitia cariilor si chiar ameliorand durerile de cap. In plus, sarutul face creierul sa secrete aceiasi neurotransmitatori ca si in cazul in care sarim cu parasuta, facem bungee jumping sau alergam.
- Cel mai lung sarut din istoria cinematografiei s-a intamplat in 1941, protagonistii fiind Jane Wyman si Regis Tommey, iar filmul in cauza - You're in the Army Now. Sarutul a durat nu mai putin de 3 minute si 5 secunde.
- O persoana obisnuita petrece in medie cam 20,160 minute sarutandu-se.
- Vechii egipteni nu se sarutau cu gura. In schimb, ei se foloseau de nas.
- 50% dintre oameni au parte de primul sarut inainte sa implineasca 14 ani.
- Sarutul te ajuta sa iti mentii gura curata si te fereste de carii datorita surplusului de saliva.
- Record de saruturi: de Ziua Indragostitilor in anul 2004, 5122 de perechi filipineze s-au adunat la miezul noptii si pentru a se saruta. Acest record l-a doborat pe cel stabilit inainte in Chile, unde se adunasera "doar" 4 445 de cupluri.
- Chinezii nu se sarutau pana cand obiceiul nu a fost importat de catre occidentali. Nici macar astazi, chnezii nu sunt foarte "dedicati acestui obicei".
- Arzi pana la 26 de calorii intr-un minut de sarut.
- Sarutul elibereaza aceiasi neorutransimtatori ca cei eliberati in timpul unor exercitii fizice intense. Din acest motiv inima ta incepe sa bata mai tare iar respiratia devine neregulata.
- Se spune ca atunci cand te saruti cu o persoana care are aceiasi culoare de par ca si tine, rezultatul este un sarut mai pasional.
- Cand dai un simplu sarut, folosesti doar doi dintre muschii faciali. In timpul unui sarut pasional insa, iti folosesti toti muschii faciali si arzi mai multe calorii.
- Creierul nostru are neuroni speciali care ne ajuta sa ne gasim buzele unul altuia pe intuneric.
- Exista inca multe legi cel putin ciudate cu privire la sarut: in Indiana, SUA, este interzis ca un om cu mustata sa sarute in mod obisnuit pe cineva. In Hartford, este interzis ca barbatii sa isi sarute nevestele duminica.
Surse: zire.com si studentie.ro Pin It

Despre plictiseala unei zile de miercuri

As vrea sa fac ceva iesit din comun, ceva pentru mine si pentru sufletelul meu. Sau nu neaparat iesit din comun, dar ceva iesit din tiparul meu de zi cu zi. De exemplu, vreau sa ma balacesc si sa stau la soare. Pacat ca nu depinde doar de mine, ca daca era asa, eram eu de mult pe plajele insoritului Hawaii, fara a intoarce capul in urma nici macar pentru o secunda. Am ajuns iarasi sa spun ca zilele mele se desfasoara identic una cu alta, lucru ce ma deranjeaza si ma indispune. Poate tocmai de aceea am fost asa cu fundul in sus zilele ce tocmai au trecut. Sau poate noptile pierdute aiurea au inceput sa-si spuna cuvantul.
Aseara am facut pizza si am chemat gasca la noi. Mai bine comandam o pizza si era mai ok, din toate punctele de vedere, desi s-a mancat toata tava. In concluzie, nu sunt buna de maritat :D
Ca sa nu ne putem odihni cum trebuie, astazi ajunge in Brasov un prieten plecat pe vas. Omu' si-a luat cateva zile de concediu, zile in care cel mai probabil o sa-l vad pe Kimo al meu din ani in pasti. Nu-i bai, abia ma odihnesc si imi fac somnul de frumusete in intregime.
Of, starea mea de bine tinde sa ma neglijeze si trebuie sa fac ceva repede.
Mi-e si foame, dar nu am apucat sa-mi fac nimic de papa ca m-am trezit tarziu. Ce bine era acasa... Se ocupa mama de toate problemele acestea: papa pentru la munca, papa pentru dimineata, ajungeam acasa imi facea de papa. In schimb, acum, le fac eu pe toate, si nu oricum, ci pentru doi :((
Sper sa fiu recompensata din plin pentru efortul depus zilele acestea.
Abia astept sa mai ies din rutina saptamana viitoare cand vine Bubu in tara si ne inatlnim cu gasca si petrecem si ne distram. Pana atunci, sa vad cum scap de gratarul de duminica.

Green Day - Boulevard Of Broken Dreams

Pin It

marți, 5 iulie 2011

Sistemul si BAC-ul - varianta 2011

Mi-am inceput ziua bine, desi de 2 nopti dorm doar cateva ore, ca in rest stam la povesti. Eu cu jumatatea, nasii si burlacul.
Intru zilnic sa vad ce mai este nou pe aici, iar azi Aletzsa m-a intampinat cu o postare deloc pe placul meu. Ma gandeam ca este o fata realista si isi da seama ca nu sistemul este de vina pentru ceea ce se intampla in momentul de fata in licee. Dar se pare ca m-am inselat. I-am dat argumentele necesare pentru parerea mea si m-am enervat, desi ziua mea se arata insorita. Asa ca am revenit la mine sa imi spun of-ul.
Mi se par aberante toate comentariile parintilor cum ca sistemul este de vina. Da, vorbesc despre BAC 2011, asta daca nu v-ati prins deja DIN TITLU! Jalnic. Ce treaba are sistemul ca generatia asta ce vine tare din urma nu invata?! Cum de promovabilitatea la Bac, in procente bineninteles, a fost cea mai mare (din toata tara) in cele 3 judete in care nu au existat camere de luat vederi? Ce alta dovada le mai trebuie parintilor incapatanati ce isi vad copilasii ca niste mici genii neindreptatite de un sistem ce ar fi trebuit aplicat de la incepul inceputurilor, ca BAC-ul a devenit doar o bataie de joc a pustilor ce nu stiu altceva decat Mall, Facebook si haine de firma?!
Nu esti tu in stare sa inveti la 3(!!) materii timp de cateva luni pentru a lua macar o nota de trecere? Nu draga, tu esti un inteligent neindreptatiti ce a luat nota 1.50, 1.75, 2 si 3! Un copil neindreptatit este cel care a luat 7, desi stia ca a facut de 9!
Uite un comentariu ce face toti banii si ce spune multe: "Ati auzit parintii:COPILUL MEU S_A PREGATIT,ESTE F.INTELIGENT(A),DAR SISTEMUL ESTE DE VINA! Asa e:sistemul este de vina pentru ca copii nostri nu invata.Pentru ca relaxarea din pauze inseamna 10 min. de imbratisari-saruturi-mangaieri,pauza mare inseamna o partida de sex.Vacantele mici inseamna chiuretaje iar vacanta mare inseamna...o noua mamica!Dupa ce vine acasa de la "SCOALA"vine recompensa de la paintii in sute de lei sau euro,sa se poata "RELAXA COPILUL DUOA STRESUL DE LA SCOALA! AFERIM paintilor!Sistemul e de vina,nu?!!!" (ioanraul, stirileprotv.ro)
Scuze jalnice pentru a nega ca aceste specimene ce intr-o zi o sa conduca tara, nu sunt in stare sa lege 2 cuvinte.
Suntem o tara de analfabeti, asta suntem.
Ei bine, eu am de gand sa revin la ziua insorita ce mi se anunta, asa ca uite ceva FUNNY, ca sa nu incheiem urland unii la alti si justificandu-ne pentru gandirea noastra, ca nu ajungem nicaieri. Pin It

sâmbătă, 2 iulie 2011

Incantata de cunostinta

Citez: "blogul tau e anonim, atata timp cat nu te decizi sa iti recunosti blogul cu un articol gen : asta-s eu, stapana blogului si cu o poza alaturata. Sau ca mine sa te faci public pe facebook, neogen,toateblogurile.ro, zelist si etc..."
Pe Aletzsa o sa o trag la raspundere daca ceva nu iese ok :D
Ei bine, sunt Emma (normal se scrie cu un singur "m", dar asa imi place sa ma semnez), am 24 de ani (ii implinesc luna asta pe 25) si sunt din Brasov. Am terminat Relatii Economice Internationale in 2009 si liceul silvic in 2006. Sunt impreuna cu Kimo (da, bine.. Mircea) din 21 decembrie 2007. Aaa da, numele meu de familie e Negura. Si ma mai cheama si Elena. Hmmm.. ce sa mai zic? V-as da link catre pagina mea de facebook, dar e private si nu poti vedea nimic. Nu, nu o sa schimb setarea asta! Am hi5. Ma gasiti daca ma cautati dupa nume.. cred.
Evident, nu va ganditi acum ca o sa incep sa trimit mass-uri cu adresa mea de blog, ca nu o sa fac asta.
Detalii? Cereti-le daca vreti sa stiti mai multe, pentru ca eu nu mai am idee ce sa va mai spun.
Nelamuriri? Intrebati-ma!
In concluzie, ma bucur ca nu trebuie sa mai sterg arhiva de acasa in fiecare zi :)

PS: Aia din poza sunt eu... putin mascata, poate mai am vreo sansa si nu ma recunoaste nimeni :)) Pin It

Vine vacanta cu trenu' din Franta!

O saptamana voi lipsi din peisaj si asta pentru ca m-am hotarat brusc ca ce este prea mult strica. Adica o mica vacanta de 7 zile, nepregatita mi-a batut la usa. Bine, nu vacanta d'aia in care nu fac nimic si stau doar cu burta la soare, ci altceva. Mai exact, la munca voi merge, numai ca nu o sa dorm acasa in aceasta saptamana. Voi hoinari prin case straine, chefuind in fiecare seara (da, numai odihna nu este asta).
Oricum, lipsa mea din sanul familiei inseamna pauza de blog si facebook (promit sa ma abtin si la munca).
Ca sa nu ziceti ca sunt rea, va las cu o melodie veche, dar ce merita ascultata din cand in cand. (mai diversificam putintel... sper sa va fie pe plac)
Ne auzim peste 7 zile (sa fiu mai precisa: dupa 11 iulie... nu sunt 7 zile pana atunci, nu?? hmmm...)
Whatever.. zile faine si calduroase tuturor!

Mihaela Runceanu - Haide , spune !



Cine danseaza? Pin It