vineri, 29 iulie 2011

Cu dreptul inainte, nu acceptam altfel!

Desi suntem vecine, nu am avut ocazia sa te cunosc. Nici servus nu ne ziceam, din motive pe care nu le stiu, dar o faceam, iar acum regret acest lucru. Ma doare sufletul sa stiu in ce stare esti si ma rog sa-ti dea Dumnezeu puterea sa lupti pentru viata ta si pentru cei ce te asteapta acasa. Esti tanara, ai forta necesara sa iti revi din acest cumplit accident din care sper sa iesi fara urmari.
Nu-i corect Doamne sa mai iei o viata atat de tanara, inca una atat de tanara. Las-o cu noi, macar pe ea, ca pe Mihai l-ai luat de langa cei ce-i sunt prieteni, familie, cunostinte la doar 21 de ani!!
Iti suntem alaturi, atat cei ce te cunosc cat si cei ce au citit despre acest lucru, si nu te cunosc dar au pus o vorba buna acolo sus pentru tine. Ieri ne-ai dat o speranta mare cand ai iesit din coma.
Hai Alexandra, ca poti!

Poza de mai jos este facuta in Poiana, inainte sa coboare.. Poate ultima impreuna. RIP Mihai!














(Ma scuzati va rog daca vi se pare ca exagerez, mai ales ca este vorba de 2 persoane cu care nu am schimbat un "ce mai faci" in toata viata mea, dar sunt 2 persoane ce le vedeam zilnic, persoane cu care imi intalneam privirea zilnic, vecini cu mine. Cum sa nu fiu socata, si cum sa nu ma doara sufletul si sa nu ma interesez din ora in ora de Ale? Trebuie sa ai o inima neagra daca ma pui la zid ca fac lucrul acesta...)  Pin It

Un comentariu: