sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Bun venit pe facebook!

Uite ca am facut-o si pe asta.. Eu, care pana in mai 2011 aveam un blog mic si necunoscut, acum "ma confrunt" cu aproape o mie de afisari pe zi (ieri au fost 1005). Noroc cu articolele aducatoare de trafic :))
De unde pornisem.. a daa. Mi-am facut pagina pe facebook pentru blog. Ma plictiseam mult prea tare aseara ca sa stau pe fundul meu, asa ca m-am gandit ca din plictiseala ce nu-mi dadea pace, sa fac ceva constructiv, si am facut. Nu stiu cat de ok, ca mi-am cam prins urechile in termeni stiintifici cu care m-am intalnit, dar de iesit a iesit ceva.
Si ca sa inchei in mod glorios, imi cer scuze prietenilor de pe facebook ce acum sunt si pe blog, daca o sa mai rasara cate o ciudatenie pe wall-ul lor, sunt inca in stadiul de invatacel in ceea ce priveste paginile de facebook.

Queen - Don't stop me now

Pin It

5 comentarii:

  1. ma cam oftici cu traficul tau, dar never mind:D la mai mult! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Emma sunt tare incantat ca ti-ai facut blog, cand timpul imi va permite o sa citesc, nu ma mira deloc traficul tau:) sunt convins ca esti mandra de ce ai realizat si o sa faci si ceva banuti! Mult succes!!! Cosmin Florian Fifoiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci Fifi.. Nu ma intereseaza sa fac banuti din asta.. Este doar un blog personal, nu tratez subiecte politice si nici nu vorbesc despre problemele Romaniei. Lumea-i satula de astfel de lucruri.. In fine, merci inca o data. Te mai astept pe aici :)

    RăspundețiȘtergere