miercuri, 5 octombrie 2011

Love me if you dare

Vreau sa scriu din nou lucrurile ce imi stau pe suflet.. Mi-e atat de dor de momentele cand ma refugiam in blogul meu si imi spuneam toate of-urile fara a ma gandi ca citeste x sau y..
Gandul mi-e departe, poate prea departe pentru a dormi la ora asta.. Poate prea tarziu pentru a-mi cere iertare pentru tot ce am facut si pentru felul in care ti-am intors spatele. Nu voi uita niciodata ultima perioada din viata noastra impreuna si mereu voi regreta felul in care s-a sfarsit totul.. Stii lucrul acesta, nu?
Se pare ca mica reuniune cu fetele mi-a adus prea tare aminte de ce a fost odata, de mult, iar acum incerc din rasputeri sa ies din starea asta de tristete amestecata cu visare si cu dorinta de a... nu mai conteaza, Vreau doar sa revin la acea Emma cu care i-am obisnuit pe toti cei din jurul meu: o Emma puternica, ce zambeste mereu indiferent de situatie, o Emma ce are mereu o glumita buna la indemana, acea fata ce renuntase sa se mai gandeasca la ce a fost acum multi ani.. Sunt pe drumul cel bun din fericire, dar totusi, din pacate, sunt singura pe drumul acesta..

Vama Veche


Later edit: Gata fratilor, nu sariti pe mine!! Nu vreau sa fiu cu nimeni altcineva decat cu Kimbozaurul meu.. As sterge articolul acesta, dar nu o fac pentru ca asta mi-a trecut prin cap aseara, dar gata in pana mea. Nu am omorat pe nimeni si nici nu o so fac :D A fost un simplu gand, o stare din care am iesit si de care as vrea sa si uit, daca nu mi-ati tot aminti voi pe mess de chestia asta! Geez.. weird "friends"!
Pin It

6 comentarii:

  1. Emma crede-ma ca eu as renunta acum si la blog, si la Facebook si la masina si la locul de munca si pana si la banii pe care ii am numai pt ca sa am langa mine pe cea pe care o iubesc. Nu iti irosi viata si gandeste-te bine ce faci... Nu sunt bun sa dau sfaturi dar intr-un cuplu este nevoie de voi nu numai de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu apari in momentele astea si mereu stii sa spui o vorba buna..
    Din fericire (pentru mine) situatia noastra (adica a ta si a mea) este complet diferita. Eu de exmplu, am trecut peste. Acum sunt fresh si gata de "lupta". Momentul de aseara a fost.. unul la cateva luni. Mi se pare normal sa mai fie si d'astea..
    Din pacate tu esti cel ce se amageste singur si ce traiesti doar cu gandul la ea, la acea femeie ce ti-a intors spatele si ce nu merita nici macar sa-i rostesti numele, iar tu in schimb ii acorzi viata ta.. Nu are rost sa-ti spun ca nu faci bine, pentru ca asta stii deja, dar macar fi tare pentru ca intr-o zi (cu siguranta nu foarte indepartata), ii vei putea rosti numele fara a te inunda amintirile si dorul..
    De la ce am pornit si la ce am ajuns cu comentariul asta :P

    RăspundețiȘtergere
  3. pfff.. ce ti-e si cu dragostea asta sau iubiele platonice, trecute, neterminate.. etc...
    blogul e facut pt a scrie ce iti trece prin cap (asta gandesc eu) si scriu unele lucruri chit ca stiu ca mamica mea ma citeste.
    scrie , mandro ce vrei si cum vrei

    RăspundețiȘtergere
  4. Of tu Aletzsa.. de ar fi asa de simplu. Uite, am scris articolul asta si de azi de dimineata italianu ma freaca la icre cu tot felul de concluzi stupide trase de el din ce am scris eu.. Evident, fiecare cuvintel al lui este din ce in ce mai tras de par, dar mno, ce sa-i faci.. POate omu' se oftica ca nu scriu despre el ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. sa ii sta in gat.. daca-i tantalau...

    RăspundețiȘtergere