marți, 24 ianuarie 2012

Dorinte

Nu sunt multe si nu sunt chiar dorinte, ci mai degraba vise putin mai greu de realizat. Si mai sincer, pot spune ca nu sunt vise, ci este un singur vis, si anume cum isi imagineaza greierii mei ca ar arata casa visurilor mele..
- Este mare, asta-i sigur. Doar asa, ca sa-i gazduiasca pe toti prietenii nostri cand vin la party-uri. 4-5 camere sunt suficiente - nu, astea nu sunt camere pentru toti prietenii nostri, ci doar pentru cei de suflet, care raman dupa party-uri;
- Nu in oras, cel putin nu in buricul targului. Ideal ar fi undeva la periferia acestuia, sau poate intr-un orasel de prin imprejurimi.. si mai perfect;
- Sa aiba curte;
Ca sa-mi fie mai usor atunci cand incep sa va explic ce si cum, va pun si niste poze care vorbesc de la sine..

1. Dormitotul principal











Poate ceva mai mic, si clar cu oglinda pe tavan. Deasupra patului, evident! ;))

2. Celelalte dormitoare










Ceva simplu. Un pat, un dulap, o noptiera, un tablou si o culoare ciudata pe perete. Poate merge si ceva mobila vintage, desi nu as combina-o cu cea moderna care o sa-mi stapaneasca (virgula :D) casa.

3. Bucataria











Mare, cu multe culori si multe vase. Toate ciudatenile de vase. Si dotata cu cele mai noi chestii. Aaa da, vreau frigider cu dozator de apa rece. Perfect pentru zilele toride de vara.

4. Baia











Baia din poza e perfecta, doar ceva modificari la cada as face. Ceva mai mare si mai rotunda :P Aaa da, si as vrea doua bucati va rog. Una mare si "oficiala" si una mai micuta pentru "nerabdatori". Cea mare trebuie sa aiba si cada si dus, obligatoriu!

5. Living











Una bucata living superb. Fara modificari..

6. Hol










Nu-i dragut?

7. Kids room











Asta-i pentru un kid mai mare. Pentru unul mai mic nu am cautat, caci va avea culcusul in dormitorul meu.

8.Camera multimedia









Una bucata TV asa de mare, pe un perete (nu pe partea cu geamul), cu multe fotolii puf si o masuta mica in fata lor, cu dulapioare in stanga si in dreapta TV-ului unde sa stea frumos insirate toate jocurile si filmele si evident, un frigider mic in care sa stea la rece berea baietilor.. si inghetata fetelor.

9.Terasa











Singura precizare, ca in rest este ideala: undeva, intr-un colt pe langa piscina, trebuie oblogatoriu sa fie un foisor mic si un gratar. Cum se poate altfel??

10. The view










____________________

Acestea fiind spuse, tin totusi sa mai precizez cateva lucrusoare:
- Vreau semineu;
- Vreau culori trasnite si modele ciudate pe pereti;
- Vreau bar cu loc de asezat paharele deasupra lui;
- Vreau tablouri pe pereti de toate marimile. Si nu, nu ma gandesc la tablouri cu peisaje cum avea bunica in odaia de la tara, ci chestii traznite;
- Casa mea va fi aranjata simplu, cu mult bun gust (nu duc lipsa de asa ceva, slava Domnului - ce modesta sunt, nu?) si moderna.
Aaa da, daca am uitat ceva, o sa revin. Sincer, nu stiu de ce zic chestia asta, pentru ca niciodata nu revin.. Pin It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu