joi, 5 ianuarie 2012

Anul financiar 2012 pentru:

Nativii Capricorn – Foarte multi dintre nativii acestei zodii este posibil sa se simta motivati financiar in 2012, din multe ratiuni care, la prima vedere, sunt mai mult decat corecte. Este posibil ca Dumnezeu sa le accepte motivatiile (constiente sau nu) si, spre sfarsitul acestui an, acesti nativi sa alcatuiasca doua categorii: categoria celor ce vor realiza ca au pierdut mult prea multe aspecte importante ale vietii fiind focalizati doar asupra banilor, si categoria celor care vor fi poate chiar socati sa constate ca tocmai aceasta prioritate este cea mai joasa motivatie existentiala. Exista insa si o a treia categorie – cea a nativilor Capricorn care, stiind despre Legea oculta a cererii, asa cum a fost ea formulata de catre Iisus („cere si ti se va da, bate si ti se va deschide”), Il vor implica pe Dumnezeu in nevoile lor financiare si vor avea de fiecare data atat cat le este necesar, fiind astfel liberi sa se ocupe de prioritatile fundamentale ale vietii lor.
Nativii Varsator – Este posibil ca acesti nativi sa fi intrat in noul an cu foarte multe planuri de viitor, cu poriecte marete sau cu acte de caritate deja incepute. Poate fi vorba despre obiective sau proiecte de mult dorite si care pana acum nu au avut posibilitatea sa se realizeze, dar care, iata, din 2012 sunt posibile mai mult ca oricand. Este totusi bine ca acesti nativi sa fie foarte atenti la atitudinea fiintei iubite fata de investitiile lor financiare. Varsatorii cheltuitori vor avea un minunat sprijin in cei care ii iubesc, deoarece ii vor ajuta sa fie ceva mai temperati in privinta banilor sau, dimpotriva, ii pot aduce in sapa de lemn. Varsatorii zgarciti pot primi, in ciuda tuturor precautiilor, o lectie foarte severa din partea celor dragi – fie vor avea de ales intre relatia de dragoste si stransul banilor la ciorap, fie vor intalni fiinte despre care putem spune ca-si mananca de sub unghii, oglindindu-i astfel aproape perfect si ajutandu-i, chiar fara voia lor, sa-si reconsidere atitudinea fata de bani..
Nativii Pesti – Este limpede ca nativii Pesti au de invatat sa administreze cu curaj aspectul financiar al vietii. Este posibil ca „socoteala de acasa sa nu se potriveasca deloc cu cea din targ”, dar important este ca vor reusi sa planifice, sa ajusteze, sa imparta si sa distribuie banii pentru fiecare necesitate sau urgenta. Cei foarte lacomi sau invatati cu luxul si cu „etichetele de firma” ale produselor vor trebui sa reduca intr-un fel sau altul motoarele, in vreme ce aceia care muncesc foarte mult vor trebui sa aleaga dintre multele lor dorinte neimplinite de ani de zile doar cateva. O categorie vizata sunt  artistii, care este posibil sa munceasca mult pe nimic sau sa aiba tot felul de surprize financiare din partea celor care ii angajeaza sau le comanda lucrari. Ar fi indicat ca mai intai sa vada contractele si apoi sa accepte comenzile. Unii nativi este posibil sa primeasca in mod neasteptat mosteniri sau bani in dar, in vreme ce aceia care nu au simtul masurii vor trebui sa vanda din casa spre a-si plati creditele.
Nativii Berbec – Nativii Berbec par a avea un an financiar greu sau solicitant, in care este posibil sa faca tot felul de „miscari” spre a realiza tot ce vor ei dar, mai ales, familia lor. Poate ca putina disciplina in casa in acest sector ar face bine tuturor. Pentru cei mai multi, cheltuielile necesare copiilor sau afacerilor proprii vor fi suficient de mari spre a nu mai ramane resurse si pentru alte chestiuni considerate urgente. Anul nu este bun pentru rezolvari imobiliare si nici pentru acte de caritate in privinta parintilor. Urgentele acestea e posibil sa se amane pentru 2013. Daca, insa, nativii Berbec vor cu orice pret sa rezolve totul, sa aiba in vedere si un eventual concediu medical de lunga durata, la care vor apela sa-si refaca sanatatea. Daca Dumnezeu se va decide sa le dea in mod direct o mana de ajutor, atunci e posibil ca ei sa treaca prin reduceri salariale sau chiar suspendari temporare de munca.
Nativii Taur – „Profesiile cuvantului” nu sunt mari aducatoare de resurse financiare pentru nativii Taur in 2012, sau, daca sunt, ele vor fi de genul „cand la bal, cand la spital”. Nativii aflati pe bancile scolii e posibil sa renunte sau sa-si amane studiile din cauza taxelor greu de suportat sau vor fi nevoiti sa-si caute diverse munci pentru a duce scoala la bun sfarsit. Nativii care vor avea probleme de sanatate este posibil sa chetuiasca foarte mult pe medicamente sau, fortati de acest aspect, sa-si revizuiasca modul de viata pentru a se tamadui cu ajutorul dietei si al plantelor de leac, mult mai potrivite pentru buzunarele lor. Ar fi bine insa ca proverbialul lor simt al acumularii sa fie activ si anul acesta, deoarece spre sfarsitul toamnei lui octombrie este posibil sa aiba nevoie de banii stransi cu atata drag.
Nativii Gemeni – Desi acesti nativi au un deosebit simt practic si comercial, si invart banii la fel de bine si usor precum cuvintele, anul 2012 nu este deloc roz pentru ei. Nu sunt sustinute in cazul lor deloc profesiile imobiliare, vanzarile sau cumpararile de case, procesele ori litigiile de succesiune ori testamentare, sau partajele ori cheltuielile de divrort. De asemenea, este posibil ca dorinta lor de a fi „cineva” sa se soldeze cu esecuri mari mai ales de natura medicala, deoarece ambitiile prostesti pot fi insotite de sacrificii de tot felul, de mult timp pierdut sau cheltuit spre a face activitati ce se vor dovedi in final prost platite si, evident, urmate de o sanatate data cu totul peste cap. Simtul masurii in ceea ce priveste aspectul profesional va induce automat si un necesar echilibru financiar.
Nativii Rac – Acesti nativi vor experimenta a nu stim cata oara adevarul proverbului care spune ca „banii n-aduc fericirea”. In special femeile tinere care doresc sa aiba o casnicie frumoasa trebuie sa fie atente la posibilitatea casatoriilor din interes, deoarece acestea le pot rani sufletul chiar pentru toata viata. Barbatii care inca traiesc strans lipiti de fusta mamei finantand serios familia parintilor este posibil sa nu mai faca fata responsabilitatilor lor exagerate si sa aiba de ales intre familia copilariei lor si familia realizata prin casatorie. Fala de a ajuta tot neamul sau mania grandorii sustinuta de traiul pe picior mare nu vor mai fi posibile si nativii Rac vor trebui, odata cu restructurarile lor banesti, sa realizeze si o de mult necesara ordine relationala in viata lor. In anumite cazuri, creditele de orice fel sau eventuale mosteniri le pot afecta relatiile si chiar viata, poate pentru totdeauna.
Nativii Leu – Nativii Leu sunt expusi in acest an foarte multor dificultati financiare mai ales acolo unde este vorba si de relatiile cu strainatatea. In cazul lor, mai mult decat la oricare alta zodie, parca nu ar exista nici o legatura intre efortul profesional si retributia muncii. Investitiile pe care intentioneaza sa le faca vor da roade foarte bune, dar este nevoie de multa rabdare si de mult timp ca sa se bucure de ele. Cheltuielile pot atinge praguri nebanuite in special in cazul Leilor foarte indragostiti sau al parintilor Leu exagerati, care pot da banii cu galeata pe orice moft sau pe un mod de viata ce le depaseste vizibil posibilitatile. Atentia fata de detalii si administrarea chibzuita a banilor se pot dovedi adevarate leacuri pentru sanatatea acestor lor. Cei invatati cu bani sau cu functii de conducere bine platite e posibil sa treaca prin momente grele si sa realizeze, poate chiar cu pretul propriei sanatati, ca nimic nu e vesnic, mai ales acest gen de marire efemera si mincinoasa, care strica fiinta.
Nativii Fecioara – Se pare ca acestor nativi le merge foarte bine financiar in 2012, nu neaparat fiindca au muncit mult ci pentru ca Dumnezeu vrea ca ei sa aiba de unde cheltui pentru toti ai casei. Mai mult decat atat, sunt si foarte norocosi in acest an, asa ca am face foarte bine sa avem pe langa noi un nativ Fecioara fiindca el aduce „noroc de bani”, doar prin simpla sa prezenta, tuturor acelora pe care ii iubeste. La modul personal si direct, este posibil ca acesti nativi sa munceasca in mai multe parti si sa ia din ambele, dar asta poate insemna tot felul de probleme de sanatate, multe si marunte, carora le va veni randul ceva mai tarziu. De asemenea, multi dintre acesti nativi e posibil sa aiba spor ca urmare a unor contracte de munca in strainatate, pe termen scurt, contracte ce pot antrena apoi eventuale plecari (chiar definitive) din tara.
Nativii Balanta – Probabil ca pentru acesti nativi banii sunt aproape vitali si in acelasi timp un adevarat butoi cu pulbere care le poate arunca in aer cele mai importante relatii ale vietii. In plus, este posibil ca ei sa fie cei mai mofturosi nativi ai anului 2012 caci, indiferent cat de multi bani le-ar aduce profesia, nu-i va incanta deloc numarul lor cata vreme nu le place ceea ce fac. Asa ca, daca au timp de cautat „calul de dar” si de plimbat dintr-o slujba intr-alta, este posibil sa treaca prin adevarate colapsuri financiare si sa traiasca adevarate cosmaruri deopotriva banesti, relationale si familiale. Am spune ca nu este timp pentru ei anul acesta de estetica si rafinament „exterior”, ci de responsabilitati mari, asumate, fiindca, financiar vorbind, 2012 nu este anul lor, ci al celor de a caror existenta raspund.
Nativii Scorpion – Este tare interesant pentru nativii Scorpion anul financiar 2012, deoarece vor avea si de dat, si de luat, vor fi si pagubiti, vor pagubi si ei la randul lor, cu voie sau fara voie, mai mult sau mai putin. Probabil ca acest an profetic nu i-a gasit foarte bine la capitolul „bani” si e posibil ca soarta sa se joace de cateva ori cu ei pana la urmatorul revelion, dar per total, inainte de 01.01.2013 vor fi in regula. Pe de o parte este posibil sa primeasca sume importante de bani de la cei care le datoreaza de mult timp asa ceva; pe de alta parte este posibil sa aiba multe datorii de achitat sau sa dea mita pentru a-si pastra locul de munca. Am spune ca, intr-un fel sau altul, nativii Scorpion vor accepta o forma de prostitutie (la propriu sau la figurat), pentru a traversa cu bine acest an. Cei care vor avea curajul sa ramana morali si curati in acesta coruptie generala, vor avea parte totodata de adevarate miracole pe care Dumnezeu le va face ca sa le vina in ajutor.
Nativii Sagetator – Fiindca acesti nativi sunt tot mereu cu Dumnezeu de mana, este posibil ca banii sa vina din toate partile si de la oricine, mai ales de la prieteni. Desi sunt nativii care vor munci cel mai mult in acest an la serviciu, vor fi insa nativii cu cele mai ciudate forme de remuneratie – de la greseli in statele de plata care ii pot lasa fara salariu chiar o luna intreaga, pana la oferte temporare de munca la negru platite incredibil de bine. Am mai putea adauga faptul ca o minte sanatoasa si increzatoare in forta Vietii si in Gratia Divina le poate aduce enorm de mult chiar si in perioadele cele mai neplacute. Poate ca ar fi bine, aceia care au bani in banci, sa si-i retraga si sa-i investeasca in ceva, deoarece din septembrie e posibil ca bancile, pe plan mondial, sa nu mai aiba bani de inapoiat populatiei. Nativii Sagetator care sunt angajati la banci ar fi bine sa aiba in vedere alte profesii si alte locuri de munca deoarece finalul anului 2012 ii poate gasi si fara serviciu, si fara bani.
Pin It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu