duminică, 25 septembrie 2011

O clipa de luciditate...

Vremurile se schimba, incetul cu incetul uitam de unde am pornit, uitam ca am fost copii si ne-am dorit sa devenim adulti, uitam ca ultima oara cand ne-am rugat celui de sus i-am promis ca o vom face mai des daca ne ajuta, am uitat sa zambim si sa multumim pentru ca avem ce pune pe masa in fiecare zi. Suntem egoisti, ezitam sa spunem Te Iubesc celor din jur de teama reactiei lor, ne temem de criza asta interminabila si uitam astfel sa traim din plin momentele ce trec pe langa noi. Muzica ce o ascultam ne binedispune, dar din pacate versurile melodiilor nu ne ajung la suflet, mai importante sunt bass-ul si ritmul. Am uitat ca a plange inseamna durere, tristete, despartire... acum plangem pentru a obtine diverse lucruri. De mult, cand ziceam ca ne-am indragostit la prima vedere, insemna ca acel crai balan ce pasea in fata noastra bland si cu incredere era intradevar baiatul la care visam o viata intreaga, acum ne indragostim o data la 2 zile si ne despartim la fel de des. Iubim, ca mai apoi sa uram. Nu, nu asa se face. Nu asa trebuie traita viata.
Din clipa in care constientizam ca ceea ce facem ne afecteaza viata, din acel moment trebuie sa judecam cuvintele ce le spunem, faptele ce le facem si gesturile de care nu ne dam seama. Trebuie sa iubim chiar si atunci cand simtim nevoia sa uram. Trebuie sa traim la maxim viata ce ne este data, pentru ca intr-o buna zi va trebui sa ne luam la revedere de la tot si de la toate. Poate ca acea zi este departe, dar poate fi chiar maine..
Nu, din pacate eu nu-mi traiesc viata la maxim si nu stiu cum sa ma bucur si de cele mai marunte lucruri din viata mea. Stiu sa cer atunci cand am nevoie, stiu sa si multumesc dar atat. Uit promisiunile facute, si uit ca uneori cuvintele mele ii fac pe cei din jur sa sufere.
Imi cer iertare tuturor celor ce au varsat cel putin o lacrima din vina mea, dar va multumesc ca datorita voua am invatat multe lucruri in viata... Multumesc si celor ce mi-au fost mereu alaturi.. Iar pe tine, gaza mea scumpa, te iubesc enorm de mult, chiar mai mult decat iti inchipui!

You raise me up

  Pin It

4 comentarii:

  1. frumosss foarte frumos poate chiar cel mai frumos articol de pana acum...
    e fff importan sa stim sa iertam evident sa si putem face asta din tot sufleetul...
    si mai frumos este sa stii sa ti ceri iertare
    toate astea pt ca viata este asa cum o stim frumoasa dar din pacate scurta...felicitai pt articol

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci pentru aprecieri... Ma faci sa ma simt ca si cum am scris un articol pentru nu stiu ce revista faimoasa ;)). Multam fain si pentru comment. Te mai astept cu pareri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. app la cat mai multe clipe de luciditate
    in momentele lucide se pare ca gandesti nu numai cu capsorul dar si cu sufletzelul

    RăspundețiȘtergere