joi, 22 septembrie 2011

O lume mica..

Nu degeaba se spune ca "ce ti-e scris, in frunte ti-e pus..". Vorbim de destin, pentru cei ce cred ca toata viata lor este scrisa intr-o Carte Mare ce este pusa undeva bine, intr-un loc in care noi nu vom ajunge niciodata, cel putin nu in aceasta viata, si de o coincidenta pentru cei ce nu suporta gandul ca isi au viata batuta in cuie.
In ultimele 30 de zile pe piata americana s-a vorbit doar despre uraganul Irenne si despre misterioasa cometa Elenin.. Americanii au intradevar subiecte ce trezesc interesul, nu?
Sa revenim la destinul/coincidenta de care vorbeam la inceput. In ultimile zile, pe buzele americanilor, cat si a oamenilor din alte colturi ale lumii, s-a auzit poveste lui Alex si Donna Voutsinas.
Alex Voutsinas este cel mai in masura sa spuna ca lumea este mica, si asta dupa ce a aflat ca fata cu care urma sa se casatoreasca in cateva zile, Donna, este aceeasi cu care in urma cu 15 ani a facut o poza in parcul de distractii DisneyLand. Poate este mult spus ca au facut o poza impreuna, dar pe bucatica de hartie imprimita cu acel moment, apar atat el, cat si ea. La aceea vremea nu se cunosteau, erau doar 2 pusti veniti cu parintii la distractie. Unul era din America, iar celalalt din Canada.

Atunci..

















Si acum..













Sursa si mai multe detali: aici si aici  Pin It

Un comentariu: