sâmbătă, 13 octombrie 2012

Si din nou, hippie pentru o zi

Pe 24 noiembrie trebuie sa merg la un botez.. Pantofiori noi, rochita noua, make-up si par perfect.. Gasca de la bloc se reuneste din nou la un eveniment de genul. Deci, distractia o sa fie la ea acasa.
De ceva timp imi sta mintea sa adopt o tinuta hippie la un astfel de eveniment. Pana acum nu am avut curajul necesar, dar de data asta nu ma las. Mi-e putin cam greu sa gasesc ceva. Tot caut pe net ceva lucruri interesante, niste modele dupa care sa ma ghidez cand pornesc vanatoarea prin magazinele din Brasov, dar nimic.. Nici macar nu stiu exact de unde se cumpara chestia care se pune pe cap..  Nici nu prea imi dau seama exact din ce este si ce reprezinta.
As aprecia putin help.
Asadar, daca va plictisiti si aveti chef, dati un search pe Google si lasa-ti comment cu ce ati gasit.. Un link ceva mi-ar fii de folos.
Raman datoare :)
Multam fain!! Pin It

2 comentarii:

  1. So :) nu din plictiseala, ba chiar a fost provocare .... Eu te vad in rochia asta
    http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/1401/16266/10144213/6/matthew-williamson.jpg?height=602&width=400
    iar in par cu una din cele doua sugestii:
    http://www.haircutshairstyles.com/img/arts/2011/Jan/20/127/floral_headband_11.jpg
    http://4.bp.blogspot.com/-EHzLM4ST6Is/TWgYwtoffyI/AAAAAAAABPU/32UG0mEx0wM/s1600/coafuri-de-vara-2011-stil-hippie.jpg

    iar pentru timpul liber :) de preferat vara, sau poti adauga si un sacou:
    http://top5.pto.ro/portal/wp-content/uploads/2011/12/hippy1.png
    (maieul e criminal)

    P.S. am mai gasit doua modele de vestimentatie:
    http://www.viitoaremireasa.ro/images/articole/large/2104/Tendinte-rochii-de-seara-pentru-2013-30.jpg (ceea din dreapta, dar si prima e faina)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima rochita e super dragalasa.. Dar mult mai mult imi place cea din dreapta, din poza cu 2 fete. Superba. Iar bentita din par, cea cu floare e mortala.. Dar cel si cel mai mult, imi plac sabotii din poza cu blugi. Sunt belea!!
      Ma intreb de pe unde as putea cumpara rochite de genul din Brasov?.. Stiu un singur magazin cu asa ceva. Pe Rep. Luxury parca se numeste. Dar din pacate au cam scos marfa de genul. E deja toamna..
      Eu am gasit asta, si-mi place mult http://chicisimo.com/fashion/fashionista/proverbsprincess/sets/fabulous/p:im-featured-on-cosmo-for-latinas-magazine/
      dar parca as merge pe o rochita scurta, mulata, cu o gecuta din piele cu ceva franjuri, sau un sacou inflorat (rochita intr-o singura culoare, inchisa de preferat), volum in par si bentita. Papucii nu-s greu de gasit, ca oricum se cam poarta ce se purta si atunci..
      Idei am ceva, pacat ca nu stiu de unde sa cumpar!! :((

      Ștergere