marți, 13 noiembrie 2012

My first official makeup

Pentru ca tot am in maini paleta cu 56 culori de Fräulein3°8 (review-ul la aceasta il gasiti aici) m-am gandit sa-mi incerc norocul cu un articol despre joaca de-a profesionistul in ale makeup-ului taine. Cu cat m-am chinuit mai mult, cu atat mai aiurea a iesit. Avand in vedere ca este primul articol despre si cu asa ceva, cer iertare pentru stangacie. Usor, usor voi invata si ma voi perfectiona.
Produse folosite:
- Lotiune Lara pentru curatarea tenului
- Lotiune iluminatoare Avon Beautiful Hydration
- Pudra compacta Avon Oil Control
- Creion contur duo pentru ochi Avon, nuanta Silver Star and Pitch Black
- Creion contur sprancene Avon, nuanta Blonde
- Trusa farduri 56 culori Fräulein3°8
- Glam' Eyes Mascara Waterproof de la Rimmel
- Ruj Avon, nuanta Sheer Naturale 
- Gloss Avon Color Trend, nuanta Clear
- pensule (patru pentru fardul de ochii si una pentru blush)
- pentru diverse corectii ale fetei: corector Rimmel London Hide the Blemish Concealer, nuanta Ivory 001
Am numerotat fardurile folosite, in ordinea utilizarii ca sa fie mai usor:











Aplicarea treptata a produselor, pornind de la: spalat pe fata cu apa RECE (recomand apa foarte rece, face extraordinar de bine tenului), lotiune iluminatoare, pudra, creion pe pleoapa superioara, fardul nuanta nr. 1 pe toata pleoapa, inclusiv peste creion, urmand aplicarea pe jumatatea exterioara a pleoapei superioare a fardului nuanta nr. 2. Aceste farduri fiind mate, am aplicat si putin fard nuanta nr. 3.




















Dupa aceste aplicari, am adaugat putin mai multa culoare folosind fardul nuanta nr. 4 in coltul exterior al ochiului. O mica "codita" facuta cu acest fard. Cine doreste poate lungi aceasta codita cu creionul negru, eu prefer o nuanta ceva mai puternica de fard. Sub spranceana cat si in coltul interior al ochiului am aplicat nuanta mata si apropiata pielii din fardul nuanta nr. 5. Mai apoi am pus in aplicare si culoarea Silver Star a creionului de ochi in partea inferioara a ochiului, "pe interior"
(sorry ca-s pararela cu termenii "stiintifici" ai makeup-ului; promit ca ii voi invata). Putintel blush din paleta Fräulein3°8, nuanta nr. 6...












La final am trasat din nou dunga facuta la inceput pe pleoapa superioara cu creionul nuanta Black. Si cam gata. Din pacate nu am folosit fond de ten, desi ar fi trebuit. Acopera mult mai bine toate lucrurile ce nu trebuiesc sa se vada. Si imi pare foarte rau, dar pozele nu reusesc sa surprinda exact culorile care sunt superbe. Sau probabil inca nu stiu eu cum sa fac poze pentru astfel de articole. Ma perfectionez eu incet incet.
Poze cu juma de fata fara makeup si juma cu makeup-ul la care m-am chinuit vreo 30-35 de minute (cu tot cu zecile de poze facute).















 











PS: Data viitoare, ca sa economisesc timp si sa fiu mai productiva, pe o jumatate de fata va fii un makeup, iar pe cealalta altul :) 

Bon Jovi - Whole Lot of Leaving
   
Pin It

12 comentarii:

  1. de cand asteptam un astfel de articol :) felicitari, ti-a iesit bine, nici nu cred ca era nevoie de fond de ten, ca nu am observat "lucrurile ce nu trebuiesc sa se vada". la mai multe articole de acest gen :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ce concurs de drama queen d la avon?? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-am adus aminte de faza cu concursul de la avon... adica faine poze.. desmne de toate concursurie de la avon

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Trusa de farduri este achizitionata de pe www.tocmai.ro, de la cineva din Iasi si a costat 45 de lei... Dara fara prea mari problema poti achizitiona astfel de produse direct de pe site-ul lor (http://www.fraulein38.com/index.php?cPath=3_10&sort=2a&page=1), la un pret accesibil cu conditia sa fie o comanda de minim 30 euro din cate imi aduc eu aminte.
    Te sfatuiesc, ca daca vrei sa cumperi asa ceva, sa o faci de la magazine specializate in astfel de produse, gen Sephora, sau direct de la ei.
    Desi mi s-a garantat ca produsul este original, am mici dubii. Ca sa eviti astfel de neplaceri sa tii contul de sfatul meu.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum e pudra de la Avon? Ai spus ca ai folosit cea Oil Control? Persista?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna. Cum e pudra ca si rezistenta pe ten? Ai spus ca ai folosit pudra de la Avon Oil Control... persista sau trebuie sa retusezi machiajul des?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Iulia.
      Pudra este ok pentru un make-up usor de seara. O seara care sa tina cam 4 ore.
      Pentru un make-up de party te sfatuiesc sa te indrepti spre ale pudre, ca aceasta nu este chiar cea mai potrivita.

      Ștergere
  7. Felicitari...a iesit foarte bine machiajul si te avantajeaza...ai putea totusi sa imi spui de unde ai cumparat trusa aceea de farduri cu 56 de culori? :P Alina

    RăspundețiȘtergere
  8. Merci frumos Alina.
    Trusa am cumparat-o de pe tocmai.ro, Iasi de nu ma insel :D
    Originala si toate cele ok, plus super rapid :P
    Daca vrei mai multe detalii, sa-mi spui si o sa sap prin email sa vad exact ce si cum..

    RăspundețiȘtergere