marți, 7 februarie 2012

La o cana de Fervex

O dupa-amiaza pefecta, in compania scumpelor mele fete. Planuri peste planuri pentru marea nunta din septembrie.. Rochii, pantofi, make-up si multe altele ce trebuiesc puse la punct inca de pe acum, ca asa suntem noi, fetele.. Plus de asta, avem o mare sarcina de dus la capat: trebuie sa stabilim detaliile party-ului burlacitei si trebuie sa iasa impecabil. Sa ramana in istorie :D (sper ca viitoarea nevasta nu-mi citeste blogul, ca teoretic ea nu trebuie sa stie de party-ul surpriza..)
Ca niciodata, intalnirea a fost scurta, nu de alta, dar dupa-amiaza perfecta trebuie sa se incheie cu o seara perfecta. Si cum se poate incheia daca nu cu o conferinta cu trupa de soc? Anglia, Predeal, Calarasi si Brasov vor comunica in seara asta intr-o ultra mega conferinta pe mess, ca-n vremurile bune.
Pana una alta, acum stau si savurez din plin (nici nu va imaginati..) o cana de Fervex si frunzaresc netul. Astept sa se stranga gasca a carei componenta sigur nu va intra pe mess nici macar cu un minut mai devreme de ora 20:30 cand este planificata palavrageala..

PS: unde ne chefuim de 8 Martie?

The rasmus - heartbreaker

Pin It

Un comentariu: