marți, 7 februarie 2012

Ganduri, planuri, zambete...

Valentine's Day. Ei la Roma, Paris.. Noi nicaieri... deocamdata. Daca ar fi sa aleg intre Roma si Paris as alege Barcelona :)
Nu sunt fan Paris, iar la Roma vreau sa ajung, dar Barcelona e cap de lipsta intre aceste orase.
Parisul este frumos, dar inafara de Luvru si Moulin Rouge nu ma atrage absolut nimic, nici macar Turnul Eiffel. Din cate stiu eu Parisul a fost frumos candva, prin ani '60, cand era un oras plin de poveste, un oras in care as fi dat orice sa ajung. In schimb, acum totul este mult prea comercial, lucru ce se aplica peste tot ce-i drept. Pe partea cealalata, Roma parca este altfel. Un oras plin de istorie, fascinant. Intradevar lipseste viata de noapte pe care o intalnesti in Paris, dar faptul ca centrul Romei inca nu a fost cuprins de lanturi de magazine si restaurante fitoase este un lucru important ce ma face sa inclin balanta catre el.
Barcelona.. ei bine, Barcelona este o dorinta mica din desaga mea cu vise.. Atat!
Oricum, in planurile noastre de viitor sta bine infipt si turul Europei ce-l aveam in discutie si acum 2 ani, dar din pacate nu am reusit sa-l facem. La anul sigur vom strabate Europa in lung si-n lat vreo 2 saptamani. Bine, asta daca o sa avem acele mii de euro de persoana care ne trebuiesc si daca nu vine sfarsitul lumii... Pin It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu