miercuri, 27 martie 2013

Şmecherii de pe străzile strâmte

În aventura mea de aproximativ 100 de minute prin care trec de 5 ori pe săptămână am parte de tot felul de ciudați. Astăzi vă voi povesti despre șmecherii cu mașini care gândesc că întreg Universul le aparține lor doar pentru că au mașini din 1900 toamna, tunate, vopsite pe la roți cu flăcări al căror scop (cel puțin teoretic) este să facă mașina să pară fioroasă și cu bumți bumți de-i trezesc din somn până și pe monstruleții lui Frankenstein.
Aceste specimene nu m-ar deranja atât de mult atâta timp cât și-ar desfășura minunata și inteligenta activitate pe bulevardele mai putin populate ale patriei. Dar nuuu, cu cât strada este mai îngustă și mai plină de lume, cu atât orgasmul lor probabil atinge cote neimaginabil de ridicate.
Deci, cum să mergi tu cu mașina cu 120 km/ora pe străduțele din Schei, unde aşezaţi frumos în linie 2 oameni şi o maşina face imposibilă alăturarea unei alte persoane?? Cei ce au fost prin zonă şi cunosc cartierul ştiu despre ce vorbesc. De foarte multe ori am impulsul de a mă preface că vreau brusc să traversez strada atunci când din departare (îi auzi de la o poştă graţie tobei sparte) apar aceşti minunaţi cavaleri în armuri strălucitoare ce se grăbesc să salveze prinţesa din ghearele balaurului. Noroc că sunt ceva mai deşteaptă ca ei şi realizez ca nu rezolv absolut nimic dându-le tipilor cu creierul cât o nucă şi amplasat între picioare impresia că vreau brusc să traversez strada. Singurul lucru ce poate ieşi din impulsul ăsta este o frână bruscă pusă de juma' de creier, câteva maşini avariate si probabil câţiva morţi. Deci prea multă bătaie de cap, aşa că stau frumos pe fundul meu în speranţa că într-o zi cu soare vor învăţa şi ei că nu-i frumos şi nici legal să-ţi arăţi talentele pe străzi înguste unde oricând iţi poate ieşi în faţă un câine, o pisică sau un om!
Până atunci voi fi cu ochii-n patru şi sper ca şi cei din jurul meu sa fie la fel.
Şi acum puţină muzică pe repeat...
Cheers!

Khaled - C'est la vie
     Pin It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu