joi, 7 martie 2013

Long Live The Summer!!

Ghiciti cine bate la usa?! Varaaaa!! Weee! Me so fuckin' happy!
Abia astept sa misun pe strada in haine flu-flu si sa nu mai fiu nevoita sa car dupa mine kile de haine groase, bocanci, fulare si alte lucruri necesare unei persoane extrem de friguroase ca mine.
Pe langa asta, astept cu mare nerabdare concediul de 2 saptamani de anul acesta, cand ne vom plimba trupurile gingase prin tari straine ca intr-un final sa lenevim vreo 7 nopti in Grecia. Plaja, mare.. Of Doamne, cat mai este pana atunci!
Ca tot vorbim de concediul meu.. Sambata-i mare intrunire in Schei. Punem tara la cale si facem marele plan al traseului si al costurilor pentru vacanta de anul acesta care-i planuita undeva in perioada 1 - 15 septembrie 2013. Bine, ideea e sa ne vedem sambata, cu conditia ca noi fetele din gasca care vor participa la intrunire si care s-au chefuit cu o seara inainte de 8 martie nu vor fii prea rupte-n gura, vorba nasului :D
Sa revenim la vara si la bucuria cu care merita intampinata!
Asadar, vine varaaa!! Ma bucur nespus ca am avut parte de o iarna lejera, nu cu napeti de zapada fleoscaita si nici cu ger sa-ti inghete substanta secretata de mucoasa nazala si eliminata prin nari (definitie "muc" - dex online)
Norocoasa de mine maine si-a luat o zi de concediu, ca doar e 8 martie si am nevoie de o zi intreaga sa fac pregatirile necesare pentru party, asa ca va doresc de pe acum weekend fain si plin de bucurii!
Cheers!

John Travolta and Olivia Newton John - Summer nights

Pin It

2 comentarii:

  1. si eu d-abia astept vara ca sa scap de bocanci, de geaca mea de vreo 10 kile.. bine.. nu o fi 10, dar 5 are sigur. cat despre inghetarea mucului... e cam incorecta treaba, nu ti se pare?? atunci cand e frig, culmea... se dezgheata si curge... si ai nevoie de servetele sau 2 suluri de hartie igenica destul de imense in ultimul meu caz de gripa, dar sa revenim la vara... oooo, scumpa vara... nici prea calda, nici prea rece.. vreo 25 de grade in fiecare zi de ar fi.. ar fi perfect, in opinia mea.
    Ma bucur pentru tine si a ta vacanta pe malul marii pe care o iubesti nespus.
    Sper sa ai parte de un 8 martie fun si funny... clar o sa vad poze pe fasbuci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pisi, un 8 martie fain si tie..
      Cat despre poze, claaar o sa vezi pe facebook :D

      Ștergere