joi, 28 februarie 2013

O noua zi, o noua dimineata, o noua plimbare..

In ultimul timp am inceput sa urasc tot mai mult oamenii. Stau si ma intreb "oare sunt eu de vina, sau pur si simplu lumea asta se tampeste pe zi ce trece?!"
Ar fi frumos din partea mea sa sap in arhiva blogului si sa va dau si restul articolelor unde am explicat de ce si ce anume imi displace la omul din ziua de azi, dar nu voi face asta. Va las pe voi sa cautati ca sa mai faceti putintel trafic. Glumesc. Adevarul e ca mi-e lene sa caut...
Ei bine, de cand am inceput sa vin pe jos la munca si de asemenea sa ma intorc pe jos acasa (da, anul acesta mai devreme ca nicioadata, dar ma saturasem de lipsa de miscare si de autobuze/masini) trec prin cateva statii importante de autobuz. Oameni infrigurati, stransi ciorchine si bombanind ca autobuzul care in mod normal vine din 5 in 5 minute azi a intarziat 15. Din acel ciorchine ce-i usor sa-l ocolesti, mai rasar cate 4 - 5 oi ratacite care fac carare pe 2 metri patrati nervosi ca intarzie la job-ul care probabil ii plateste cu mii de euro, ca altfel nu-mi explic stresul si teama din ochii  lor ca vezi Doamne, intarzie. Si macar de ar face carare in acelasi ritm si in aceeasi directe, dar nu, unul in stanga, unul in dreapa, altul pe diagonala, altul in cerc si tot asa.. Cand ajung in statiile cu pricina sunt nevoita sa fac slalom printre ei de zici ca ma feresc de gloante ca Neo din Matrix. Totusi, nu sunt chiar atat de fitoasa si recunosc ca nu m-ar deranja sa-i ocoloesc atata timp cat nu s-ar intampla urmatoarele: nu fumeaza si nu-mi sufla mie fumul in fata, nu tusesc/stranuta uitand sa puna mana la gura, nu scuipa pe jos ca neanderthali si nu dau din coate in timp ce explica nervosi la telefon de ce intarzie la munca. Dar normal ca aceste lucruri se intampla, si mereu in fata mea, ca omul facand carare in cerc nu vede ca din partea opusa "dansului" lui vin eu. Cum nu ma pot teleporta de acasa pana la munca si invers, si cum nu vreau sa-mi schimb traseul si nici macar trotuarul, ma resemnez si incerc pe cat posibil sa ocolesc specimenele acestea ciudate.
Aaa da, sa nu va mai zic de oamenii care ocupa aiurea trotuarul stand la povesti sau mergand ca melcii la spanzuratoare si nu ai pe unde sa treci, ca strazile si trotuarele din Schei sunt pentru hobbiti nu pentru oameni de dimensiuni normale. Si din nou, ma resemnez si astept cumintica momentul oportun sa intru in depasire...

Apropo, uitati ce stire am citit azi dimneata in nelipsita pauza de ceai verde..

"Clubul Kasho, care a ars în decembrie anul trecut, nu va mai fi redeschis în noul format al complexului comercial My Place, a anunțat, aseară, la inaugurarea Hotelului Kronwell, Daniel Popescu, directorul companiei Iporo Com SRL, cea care deţine atât complexul comercial, cât şi hotelul. Termenul pentru reconstruirea My Place este de șase luni, potrivit sursei citate, iar toți chiriașii care au fost în My Place în momentul închiderii vor avea prioritate la obținerea spațiilor. „Este o investiție de câteva milioane de euro pentru redeschidere, dar nu cunosc încă suma exactă”, a precizat Popescu. În locul clubului Kasho va fi amenajată o sală de gimnastică și întreținere corporală, deschisă atât turiștilor care se vor caza la Kronwell, cât și publicului brașovean.
Potrivit lui Popescu, investigația Omniasig pentru plata asigurării My Place încă nu a fost finalizată. Reamintim că acest complex comercial era asigurat pentru circa zece milioane de euro.
Hotelul Kronwell, inaugurat aseară, a necesitat investiții totale de circa 14 milioane de euro, spune Popescu, deși inițial era estimată o investiție de zece mioane de euro.
Hotelul are 81 de camere pe zece etaje, o parcare de 100 de locuri, un întreg nivel alocat relaxării, şi un restaurant de patru stele iar banii necesari investiţiei provin din surse proprii, credite bancare, dar şi dintr-un ajutor de stat acordat de Ministerul Finanţelor Publice pentru crearea de noi locuri de muncă, valoarea acestuia fiind de 3,6 milioane de euro.
Popescu spune că hotelul aduce câteva soluţii inovatoare. „În primul rând, sistemul de încălzire esterealizat pe panouri radiante. Camerele vor fi mai mari decât cele medii pentru un hotel de patru stele. Dacă la un hotel de această clasificare camerele sunt de 22 de metri pătraţi, noi avem camere de 37 – 40 de metri pătraţi”, a mai spus sursa citată.
Reprezentanţii companiei susţin că mai multe lanţuri hoteliere au fost interesate de afilierea unităţii de cazare de la Braşov, dar proprietarii au preferat să pornească sub un brand propriu."
(Sursa aici)

Voi reveni zilele urmatoare varsandu-mi of-ul si referitor la aceasta veste proasta..
Cheers! Pin It

Un comentariu:

  1. scarba de oameni e o epidemie ca sa zic asa. si eu sufar de ea si am observat in ultima perioada ca sufar din ce in ce mai tare, nu ca eu asi iesi tare mult prin lume. Dar vorba ta, lumea se pare ca se prosteste din ce in ce mai mult si ajungi la stadiul in care nu suporti asa ceva in locul tau, stare in care te irita prostia, lipsa de maniere si de cei 7 ani de acasa si asa mai departe.
    Vroiam sa te anunt ca nu esti singura in aceasta situatie :)

    RăspundețiȘtergere