duminică, 10 februarie 2013

Experienta GOHA Studio

Cum nu am mai avut parte de o clubareala memorabila de cand Kasho a ars, ma gandeam cu entuziasm ca noul club GOHA, care face mare senzatie prin Brasov, avea sa-mi potoleasca pofta nebuna de-a dansa pana la epuizare..
Mi-am adunat fetele si am pornit. Se anunta o seara obisnuita de sambata, cu ore bune pierdute in fata dulapului si a oglinzii pentru a ma pregatii cum se cuvine pentru o iesire in cel mai fierbinte loc din oras in miez de noapte si, evident, alaturi de crema Brasovului.
Am luat-o din loc, cu mari emotii. Era nevoie de un club, nu stiu.. poate poleit cu aur ca sa ma linisteasca si sa-mi mai stinga putin dorul de Kasho.
La o prima vedere totul parea sa fie si sa arate bine, distractia in club era la ea acasa, preturile super ok, asa ca asteptarile mele erau aproape satisfacute, dar...
Nu intru in foarte multe detalii (la cerere o fac), pentru ca nu are rost, dar mica mea dezamagire m-a impiedicat sa-mi duc pana la capat planurile de a zbantui cat e noaptea de lunga...
Am rezistat eroic pana pe la ora 3, cand ne-am hotarat sa ne retragem la casele noastre, si asta nu pentru ca eram obosite. Eu cel putin aveam ochii cat cepele de la ness-ul cu care-mi facusem de cap inainte sa plec.
Aveam ceva ganduri de Times, dar cum si ala e mic, chiar jumatate din cat e GOHA, riscam sa mergem degeaba, sa nu ne primeasca ca-i full sau sa nu mai avem noi rabdarea necesara sa dam din coate si pe aici ca sa ne facem loc..
Totusi, o mica reuniune la mine la o rulada incredibil de buna pe care vi-o recomand cu mare placere (reteta o gasiti aici) si un Frutti Fresh de gref avea sa ne mai dezamorteasca putin picioarele..
Acestea fiind spuse, ne rugam la Doamne Doamne sa se redeschida Kasho si mai ales sa se respecte termenul de finalizare al lucrarilor din My Place (28 februarie 2013?!)
Asadar, GOHA checked.. What's next??

Sander Van Doorn - Koko (Original Mix)
     Pin It

Un comentariu:

  1. Poti sa dai mai multe detalii despre ce inseamna preturi super ok? Eu nu sunt din Brasov, dar as vrea sa imi fac ziua de nastere acolo si as vrea sa am o idee despre localuri si preturi ( cat e o masa de exemplu). Merci!

    RăspundețiȘtergere