miercuri, 20 februarie 2013

Schimbarea unei schimbari..

Aici este planul initial -> Maroc
Aici este schimbarea planului initial -> Corfu, Grecia
Acum urmeaza sa va aduc la cunostinta noul plan, care schimba schimbarea planului initial.
Destinatia finala a concediului de anul acesta este Lefkada, Grecia, cel putin momentan. Corfu a picat, ca cica-i prea  boooriing! Am spus ca Lefkada este destinatia finala, deoarece in acest an vrem sa bifam (adica ei, baietii.. noua doar ne-au adus la cunostinta ce o sa facem) si Croatia.
Ca sa ajungem in Croatia, si ca sa si iesim din ea, trebuie sa tranzitam alte tari cu nume ciudate, gen:  Serbia, Bosnia and Herzegovina sau Albania... Weird. Ma intreb ce poti face pe acolo?! Cei ce au ajuns prin tarile acelea, cer si eu cateva detalalii: ce, cum, cand, unde, de ce?
Totusi exista o mica posibilitatae ca acest articol sa fie inflorit, intrucat nimeni nu a zis nimic de aceste tari, ci doar de Lefkada si de Croatia. Nu sunt eu un mare geniu in ale geografiei, dar cert este ca nu ai cum sa ajungi in cele doua locuri decat daca te teleportezi, dar cum viata de aici de pe pamant nu este ca pe Enterprise, clar vor trebui invartite rotile dubitei pe acele meleaguri. Dap, o sa fim sase cu o dubita. Distractieeeee (ca de Rev)!!!











Lekdada promite a fii o destinatie de nota 10. Am un coleg de munca care a fost acolo anul trecut in vara, si a fost foarte multumit. Preturi ok, destinatie turistica ok si sa nu uitam ca este considerata insula cu cele mai frumoase plaje din toata lumea. Daca aja si apa, sunt multumita.. Ca de obicei :)






Pin It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu