miercuri, 20 februarie 2013

Femeia la volan si parcarea..

A doua dimineata, a doua masina, a doua Femeie, aceeasi strada, acelasi trotuar doar cativa metri mai jos ca ieri si din nou langa mine..

Desi tin cu dintii de ideea ca femeile sunt soferite bune, poate chiar ceva mai bune ca barbatii, intrucat sunt mai atente, mai grijulii cu pasagerii si ele nu merg cu 150 km/h acolo unde ar trebui mers cu 60, asa cum fac barbatii (sa-mi amintiti sa scriu un articol pornind de la ideea asta, ca-l am in minte de cateva zile bune..),  cateodata mi se dovedeste ca femeile chiar sunt imprastiate la volan.
Din pacate, dimineata de ieri si cea de azi m-au facut sa-mi reconsider conceptia privind sofatul bun de care da dovada sexul frumos.. Asadar, povestea este aceeasi in ambele dimineti, se schimba doar masina, gagica si locul (asa cum am spus mai sus, cativa metri distanta intre locurile cu pricina). Mergand eu la munca cu pasi mici si repezi, pe strada Poarta Schei (strada aia afurisita unde doar cu pomeni gasesti loc de parcare), in stanga mea o gagicuta da sa parcheze cu botul spre trotuar. Si 'nainteaza, si 'nainteaza pana ajunge cu spoilerul calare pe acesta. Acel "grrrrr" auzit cred ca a panicat-o putin pe fatuca ce se uita uimita in stanga si-n dreapta intrebandu-se oare ce s-a auzit?!
Fatuca de a doua zi dimineata la fel a 'naintat cu masina, doar ca nu era surprinsa de grrrr-ul auzit. Parea o gagicuta din inalta societate, cu o masina smechera, haine de fitze si saci de make-up trantiti pe fata. Probabil era obisnuita, sau probabil masina de fitze avea interiorul tapitat cu ceva "anti-zgomot extern".
Acestea fiind spuse, si dand astfel drumul pe internet la o noua dovada ca unele femei sunt putin cam aiurite, ma retrag trista ca eu le-am descoperit pe cele doua..

PS: Sa nu uitam ca sunt si barbati anti talent in ale condusului. V-am povestit aici de un astfel de mascul.

PSS: Oare doar in mintea mea femeile sunt asa la volan??






Pin It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu