vineri, 25 ianuarie 2013

O schimbare la inceput de an

Cred ca este timpul pentru o schimbare.. Chiar daca toate sunt de-un roz pal pe plan sentimental, pe plan profesional lucrurile scartaie de ceve timp. Sunt orgolioasa si nu recunosc cand este timpul sa-mi fac griji si sa incep sa impart CV-uri prin stanga si prin dreapta.
De fapt nu este orgoliu, este acel sentiment de prim job, cu un colectiv de nota 10, job la care imediat implinesc 6 ani. Job cu un program mai mult decat ok si cu o munca de birou ce nu necesita efort foarte mare din nici un punct de vedere. Cum sa renunt la asa ceva pentru.. necunoscut??
Sunt constienta ca din pacate viitorul din punctul asta de vedere este in ceata, dar asa cum am mai spus, voi stinge lumina si voi pune lacatul pe usa acestei firme. Oare e ok sa astept atat? Am refuzat un job ok cu un colectiv cunoscut mie acum cateva luni, iar acum se pare ca acel refuz ma prinde din urma..
Interviuri, oameni noi, lucruri noi.. Nu cred ca ma pot adapta asa usor si la cat de plangacioasa sunt eu, cred ca in fiecare seara voi adormi plangand cu gandul ca a doua zi dimineata merg intr-un loc strain. caci strain va fi pentru mult timp.
Oricum, nu cred ca pierd ceva daca aplic CV-uri la job-urile ce le primesc pe mail.
Let's start the fun!!
Cheers!

Sursa aici
Pin It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu