marți, 29 martie 2011

Gustul amarui al asteptarii

Nu mai am rabdare, am inceput sa numar zilele pana pe 2 septembrie cand plec in concediu. Deci, mai sunt 156 de zile jumatate (daca punem si ce a mai ramas din ziua de azi). Mi se pare enorm. Nu mai am stare, oboseala ma prinde din urma, iar mintea nu imi mai sta deloc la munca. Abia astept sa ma balacesc in apa. Este prima oara cand merg la mare in afara tarii (exceptie facand marea nordului - Germania, Olanda - unde nu m-am balacit, dar am admirat-o in toata splendoarea ei).
Asadar...astept...numar...astept... Pin It

vineri, 25 martie 2011

Batut un cuie!

Gata, este oficial. Mergem in Grecia, Halkidiki. Plecare din Brasov pe 2 septembrie dimineata (extrasezon, ca-i mai moca). Mergem cu masina, asadar sambata dimineata o sa fiu pe minunata plaja a hotelului Gerakina Beach. Singurul meu mare of, este ca stam in hotel, nu la bungalow cum as fi vrut. Imaginea mea de vacanta a fost putin stricata de fatada comunista a hotelului, dar in schimb ma incanta interiorul. Si la urma urmei, merg sa ma distrez, nu sa ma benoclez la hotel. Si in primul rand, lucrurile ce ma intereseaza cel mai mult, sunt absolut superbe: plaja, gradina si piscina exterioara. O sa ne bucuram de demipensiune (pentru mine este perfect, mai ales ca nu mai mananc ca porcul de cand merg la sala) si de tot ceea ce avem chef pentru ca suntem cu masina (posibil, masinile) si astfel ne permitem sa ne plimbam hai hui prin zona.
Gata, o postare scurta ca pentru un minunat sfarsit de saptamana. O vineri insorita si calda.
Weekend placut!

Pin It

joi, 24 martie 2011

In my secret life

I saw you this morning.
You were moving so fast.
Can’t seem to loosen my grip
On the past.
And I miss you so much.
There’s no one in sight.
And we’re still making love
In My Secret Life.
I smile when I’m angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I’d die for the truth
In My Secret Life.
Hold on, hold on, my brother.
My sister, hold on tight.
I finally got my orders.
I’ll be marching through the morning,
Marching through the night,
Moving cross the borders
Of My Secret Life.
Looked through the paper.
Makes you want to cry.
Nobody cares if the people
Live or die.
And the dealer wants you thinking
That it’s either black or white.
Thank G-d it’s not that simple
In My Secret Life.
I bite my lip.
I buy what I’m told:
From the latest hit,
To the wisdom of old.
But I’m always alone.
And my heart is like ice.
And it’s crowded and cold
In My Secret Life.
(In My Secret Life - Leonard Cohen) - one of the most beautiful songs ever heard
...in asteptarea zilei de maine. Pin It

Astazi...

Sunt terminata fizic si psihic. Imi este greu sa ma fac ca ploua si sa spun ca imi este bine. Pur si simplu am ajuns din nou in stadiul in care spun ca nu mai pot! Stiu ca daca trec peste ziua de astazi, maine voi fi ca noua, trebuie doar sa ma zbat sa ma detasez de viata mea pentru o zi. Sincer, m-am saturat si de aceleasi fete ce le vad zi de zi. In orice parte m-as uita, dau de aceleasi fete zambitoare si cunoscute. Aceeasi oameni ce nu stiu sa citeasca pe fata ta: "astazi n-am chef de tine si de intrebarile tale stupide!". Oameni ce te secatuiesc si de ultimul strop de vointa in a face ceea ce trebuie. Nu stiu cum o sa rezist astazi pana la ora 20 cand ajung acasa, cand ceasul arata abia 9:30 iar eu deja vreau sa-mi iau campii.
La starea asta a contribuit si faptul ca sunt dezamagita de mine insumi si de faptul ca cer prea mult.
Tot ceea ce ma inconjoara ma face sa disper, sa urlu si sa imi bag picioarele in tot ceea ce am realizat pana acum. Esti calcat in picioare fara ca macar sa te fii uitat urat la cineva. Fara dreptate si fara motive, mandria iti este pusa la incercare, iar in final pleci cu capul plecat, dar nu pentru ca ai pierdut o batalie, ci pentru ca te retragi gandindu-te ca asa ai avea mai multe de castigat. Si poate asa este. Pin It

miercuri, 23 martie 2011

Poezie - In sfarsit

Ma inspiri, esti parte din mine,
Ma apropii sa te ating
Dar noaptea mi te ia.
Si pleci departe, nu te uiti in urma.
Pleci capul si astepti,
Iar asteptarea te face sa pieri
Incet, incet
Uiti unde esti, ce faci,
Ce iti doresti,
Doar asteptarea iti este alaturi
Si-ti indruma pasi spre cai nevazute.
Incerci sa uiti,
Sa spui adio celei iubite;
Dar inima te indeamna sa te intorci,
Dar te impotrivesti.
Insa vrei... si reapari.
Ea te asteapta,
Acolo unde ai lasat-o cand ai plecat.
Iti spune cat te iubeste
Iar tu cat o adori
Iar lacrimile ii curg pe obrazul fin
Scaldat de soarele diminetii
Caci noaptea a fost lunga
Iar asteptarea sfasietoare.
Ai revenit si nu mai pleci.
Esti cu ea, sunteti doar voi
In tot universul...
Luna, stelele si soarele va tin companie
Spre fericire alergati.. desculti
Toata lumea este la picioarele voastre
In sfarsit... fericiti! Pin It

luni, 21 martie 2011

Luni dimineata... poate prea devreme

Si din nou, destinul ma uimeste si ma face sa zambesc. Este ciudat cum, atunci cand ai nevoie de ceva, ai parte in mod surprinzator de acel ceva. Sunt putintel nedumerita. Sambata noapte ascultam Vama Veche, gandindu-ma la 'nemurirea sufletului', iar azi sunt o zambareata si jumatate.. Pin It

sâmbătă, 19 martie 2011

Change of plans!

Se pare ca nu o sa ne bucuram doar noi doi de un concediu bine meritat si sincer sunt incantata de ideea ca vom avea companie. A fost suficienta o singura intrebare, iar acum nasii vin cu noi. Si se pare ca nasu' e mai incantat decat mine. Offline-ul de pe mess cu link catre o agentie spune multe. Omu' s-a pus pe cautat si asta pentru ca vrem sa gasim ceva ca sa platim sa scapam de o grija, iar asa beneficiem si de acel early booking (nu ca ar fi mult, dar cand ii reducere romanu' se baga).
Cred ca o sa renunt la acea minunata lista cu "cum as vrea eu sa fie", nu pentru ca vreau, dar este mai ok asa. Majoritatea ofertelor gasite au reduceri de 15% daca platesti pana prin 31 martie. Ceea ce vroiam eu ieri, ar costa cam 400 - 500 de euro de persoana pentru 7! zile. Una e sa faci rost de 500 de euro intr-o saptamana si una e de 200 euro. Ideea este sa ne asiguram transportul si cazarea, ca bani de mancare o sa avem timp sa strangem pana in august - septembrie :D
Sincer, daca stau bine si ma gandesc, nu conteaza atat de mult luxul si mancarea extra - mega buna si multa. Ideea este sa ne simtim bine, si daca suntem in formula asta, o sa fie super fun si daca nu avem unde sta. Ii ador pe acesti 2 oameni. Rari sunt cei ca ei. Si la urma urmei, pe mine daca ma duci la mare, ma poti lasa acolo si sa vii sa ma iei dupa 7 zile as fi cea mai fericita. As dormi in apa... Love the sea :X
Ceea ce am insirat mai sus a fost schimbarea unui singur plan, ca mai am una. Maine nu o sa stau geana la TVR1 sa vad extragerea loto pentru ca la ora aia o sa ma bucur de Rango la Cityplex. Nu-mi pare rau, abia o sa fie suspansul mai mare cand ajung acasa si dau un search sa vad numerele castigatoare. Sau poate nici nu trebuie, ca ma suna gasca sa ma anunte ca suntem miliardari :)).. Dreams, sweet dreams :)
Ei bine, ma refuciez inapoi in pat acum. Da, stiu sunt o lenesa. Este sambata iar eu stau in casa, in pat la ora asta. Sincer, simteam nevoia sa am parte de o astfel de zi in care sa nu fac absolut nimic, decat sa stau. Pana si mancarea am servit-o la pat. Ce viata... de miliardar :))
Gata, o seara faina! Pin It

vineri, 18 martie 2011

Sfarsitul saptamanii 11

Nu-mi sta in fire sa joc ca sa castig bani, dar de data asta m-am lasat convinsa de scumpii mei colegi de la munca. M-am scotocit de ultimii mei 16 lei si am pus la loto (azi e zi de salar, asadar sunt mandra ca mi-am dramuit bine banutii). Este a doua oara in viata mea cand joc la loto. Evident, prima oara nu am castigat, ca altfel nu eram eu aici, in aceasta tara, in aceasta zi, la ora asta, scriind asa ceva pe blog.
Imi inchipui cum duminica la ora 20 vom sta toti cei 10 tovarasi de loto cu ochii benoclati la TVR1 sa vedem extragerea. Sa dea Dumnezeu sa castigam. Nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta, ca sa nu-mi influentez norocul :D
Asadar, sa trecem la alte ciudatenii, unele ca pentru vineri dupa-amiaza. De dimineata ma tot gandesc daca sa merg azi la sala sau nu... Parca sunt prea obosita dupa 1 saptamana full de munca si sala in fiecare seara. Iar raceala asta ciudatica nu imi da pace de imediat o saptamana. Si ca sa fie meniul complet, de pe la ora 14 stau pe net si caut oferte all inclusive prin Grecia si Turcia. Si evident, nu prea gasesc ceva ce sa-mi convina. Vreau all inclusive, sa aiba un mini aquapark, piscina interioara, plaja propie cu nisip, centru spa, sauna, sala de fitness, acces la internet (ma mai gandesc), papa bun (de preferat bufet suedez), daca ar fi si un centru comercial prin zona ar fi perfect (daca vi se pare prea mult, sa stiti ca merit!).
Jumatatea mea este cu inchiderea editiei de aprilie a revistei, asa ca toata treaba asta a cazut pe capul meu si asa imi pare de rau, de nu mai pot :D
Deci si in cloncluze:
- Nu stiu inca sigur daca o sa mergem in Grecia sau in Turcia, sau poate, vorba lui Yoyo ne orientam la altceva (slabe sanse, dar este o posibilitate)
- Eu vreau la 10 nopti, al meu la 7 (presimt ca o sa fie 10 pana la urma)
- Daca castig la loto o sa-mi cumpar masinuta visurilor mele
- Maine o scot pe mama in oras
- Azi nu merg la sala

Weekend fain! Pin It

marți, 15 martie 2011

Grecia sau Turcia?

Daca nu vine Irlanda si Scotia la mine, merg eu in Grecia sau Turcia! :D
Am cazut de comun acord cu a mea jumatate sa traversam din nou granita scumpei noastre tarisoare pentru concediul din 2011. De fapt, iubitu' a venit cu ideea. Eu nu mi-am intins aripile chiar asa de sus, desi imi doream sa merg la mare in alta tara.
De cateva zile tot caut pe net ceva oferte all inclusive pentru cele 2 tari. Dar cam greu. Grecia nu prea are all inclusive, iar in Turcia... ei bine, in Turcia trebuie sa-ti faci pasaport si as vrea sa evit umblatul si statul aiurea pe la cozi.
Acum ramane sa ne hotaram pe unde o sa hoinarim in vara ce ne bate la usa. Ma rog, adica prin august.
Joi o sa primim ceva oferte noi, sa vedem, poate gasim si altceva decat Kusadasi, Parga sau altele deja gasite si bifate ca favorite. Si poate avem putintel noroc si ne luam si nasii cu noi, asta daca nu si-au facut deja program. Speram sa nu ;))
Daca stie cineva ceva legat de cele doua destinatii exotice (in mintea mea), sfaturile si ideile sunt bine venite. Pin It

miercuri, 9 martie 2011

Un 8 martie misterios!

Suna bine titlul, nu? Dar mai bine a sunat muzica de aseara din Calipso. Stiu, acolo sunt lautari. Asa eram si eu cam acum 2 saptamani, din momentul in care am fost invitata la acest party. Ma gandeam ca acolo sunt lautari si o sa se cante manele si muzica lautareasca de o sa innebunesc. Dar nu a fost asa... chiar asa. Evident, spre final au aparut si acestea, dar deja alcoolul era la el acasa si nu mai contau "zgomotele" din jurul nostru. Din 16 gagici cunosteam doar 2, dar asta nu m-a impiedicat sa ma integrez, spre uimirea mea. Am avut papa bun, alcool bun, gagici faine si muzica buna. Am intrat in paine de cum am ajuns. De bine ce ne-am asezat la masa, ca au inceput horele. Evident ca ne-am bagat. Dintr-o hora in alta hora, dupa care in sarba, dupa care in valsuri, in muzica de club, in pinguini, in brasovence si in manele, evident. Spre mirarea mea, desi nu mi-am mai miscat posteriorul de aproape 5 ani pe manele (exceptie facand miscarile executate prin casa, pe muzica imaginara), nu am uitat sa dau din fund. Cica sunt miscari naturale si d'aia nu se uita.
In modul in care imi tarasc eu picioarele astazi, tind sa cred ca aseara am recuperat zilele de sala in care nu am avut chef/timp sa merg. Nu mai spun de faptul ca inca imi tiuie urechile de la muzica extrem de tare. Iar acum se da cu aspiratorul pe hol la munca, asta face tiuitul din urechile mele si mai greu de suportat! Chiar aveam chef de o distractie de genul, cum la noi in gasca nu se practica genul asta de "fun".
Acum imi pica ochii de somn. Ma gandesc ce-o fi fost in capul meu de mi-am luat ghiozdanul cu mine. Oare chiar credeam ca ajung azi la sala?
Apropo, nu stiu daca este ceva normal, sau sunt eu mai ciudata, dar azi noapte cand intr-un final m-am bagat la somn mi-a luat destul de mult sa adorm. Oboseala nu mi-a dat pace, desi ar fi trebui sa ma faca sa adorm instantaneu.
Acum incerc sa ma adun de pe scaun si sa pun manuta sa muncesc ceva, pentru ca sunt in inchidere si nu am chef sa-mi petrec weekendul pe aici.

PS: Nu stiu de ce am spus ca a fost un 8 martie misterios! Poate doar mi-a placut cum suna... de fapt sigur asta a fost! aaa da si pentru ca nu stiam pe nimeni. Mister total pana am interactionat cu poporul. Pin It

duminică, 6 martie 2011

Recunostinta

Este ciudat cum unele sentimente nasc idei marete. Este ciudat cum doar atunci cand esti trist, dezorientat simti nevoia sa scrii, iar cuvintele aliniate au un sens. Nu totul se rezuma la fericire. Uite, eu am inceput sa scriu pe blog atunci cand simteam ca viata mea nu mai are nici un sens, cand gandeam ca lumea mea s-a sfarsit doar pentru ca il pierdusem pe el. Cu timpul am inceput sa traiesc fara el si am inceput sa ma resemnez la gandul ca am o alta viata ce trebuie traita, cu zambetul pe buze chiar. Acum nu sunt trista, nici dezorientata. Sunt fericita, si uite ca reusesc sa scriu destul de des. Dar totusi, in momentele de tristete reuseam mult mai bine sa-mi exprim sentimentele in cuvinte. Acesta era biletul meu dus catre o lume in care uitam de toate, si mai ales de el. Iar acum... acum blogul ramane in continuare biletul meu, dar de data aceasta dus-intors, catre lumea mea mirifica.
Acum nu mai am acele stari de apăsare sufletească profundă și persistentă, acea deprimare care incepuse sa faca parte din viata mea. Acum ma trezesc zambind si adorm la fel, iar asta datorita persoanei cu care imi impart viata in acest moment, persoanei caruia trebuie sa-i multumesc ca nu m-a lasat in voia sortii atunci cand am ajuns la rascruce de drumuri. Mi-a fost alaturi si m-a ajutat sa trec peste toate. Nu stiu daca va ajunge sa citeasca toate acestea, dar daca nu o va face voi avea grija sa stie ca ii sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce a facut si face pentru mine. Te iubesc gâza mea! Pin It

sâmbătă, 5 martie 2011

Noutati din lumea mea

Sunt unele lucruri peste care nu poti trece cu vederea, orice ai face. Nu trebuie neaparat ca aceste lucruri sa-ti marcheze viata, sau sa fie lucruri din cauza carora sa faci mari nebunii, sunt pur si simplu maruntisuri ce te intriga.
Scurt, dar trebuie sa ma intorc pe pamant. Nu face bine sanatatii sa ma agit din cauza unor prostii ce nici macar nu ar trebui sa-mi atraga atentia. Pin It

vineri, 4 martie 2011

2 fani.. sunt tare!!

Am aflat ca mai am un fan, si sunt happy. Ma intreb daca ne cunoastem, caci eu cunosc pe cineva cu numele Yoyo... O fi doar coincidenta? Daca nu este, bine te-am gasit graga mea.
Si acum, sa trecem la ale noastre.
Ieri a fost prima zi de sala, dupa mai bine de 1 an. Ma gandeam ca azi o sa merg tarash, dar nici pe departe si nici nu m-am indopat cu un flacon de aspirine, asa cum faceam de fiecare data cand incepeam sa-mi misc funduletul. Ideea e ca am facut doar fitness, nu m-am inhamat la 1 ora de aerobic pentru ca sigur imi cadeau picioarele azi. Stiti care este a 2-a mea mare placere? Sauna... nimic nu se comparara cu lenevitul in sauna... Numai gandul ca pana luni nu mai merg ma intristeaza, dar placuta amintire a ceea ce am simtit in sauna ma face sa am un mic orgasm, chiar acum ;)).. Glumesc, evident, dar chiar e fain. Mai merg abia luni pentru ca gagica mea nu poate zilele astea. Initial am zis ca merg cateva zile fara ea, dar e prea liniste. Pe acolo nu mai sunt fetele ce le stiam eu, de acum 1 an de zile. Sunt altele, iar cum eu nu sunt sociabila, m-am cam plictisit :D
Paaai.. am spus tot ce aveam de spus. Ne mai auzim peste vreo saptamana - doua.

Weekend fain! Pin It

marți, 1 martie 2011

Una bucata martisor si de la mine!

Hai ca poate am timp sa scriu vreo 2-3 randuri pana la 5 juma, cand plec de la munca... spre case straine.
De fapt nu am ce sa spun. Dar am fost aseara intrebata daca mai scriu ceva pe blog, ca sa-si mai delecteze omu' privirea cu povestioarele mele. Asa ca am zis sa-mi incerc norocu' si sa-i fac omului pe plac, ca doar e unul din putinii mei fani :D
Nu o sa incep sa insir povesti, pentru ca nu am timp, dar asa, trecand pe aici cate putin, arat lumii ca mai traiesc ;)
Fiinda este 1 martie, si chiar daca afara temperatura este cu minus, si momentan nu mai ninge, urez si eu tuturor o primavara cat mai insorita si plina de realizari.
Numai gandul ca a inceput oficial primavara ma face sa visez la mult asteptata vara. Si cred ca nu doar pe mine.


...deja s-a facut 5 jumate. Adica de o jumatate de ora scriu la chestia asta?? Tare! :)) Pin It