vineri, 25 martie 2011

Batut un cuie!

Gata, este oficial. Mergem in Grecia, Halkidiki. Plecare din Brasov pe 2 septembrie dimineata (extrasezon, ca-i mai moca). Mergem cu masina, asadar sambata dimineata o sa fiu pe minunata plaja a hotelului Gerakina Beach. Singurul meu mare of, este ca stam in hotel, nu la bungalow cum as fi vrut. Imaginea mea de vacanta a fost putin stricata de fatada comunista a hotelului, dar in schimb ma incanta interiorul. Si la urma urmei, merg sa ma distrez, nu sa ma benoclez la hotel. Si in primul rand, lucrurile ce ma intereseaza cel mai mult, sunt absolut superbe: plaja, gradina si piscina exterioara. O sa ne bucuram de demipensiune (pentru mine este perfect, mai ales ca nu mai mananc ca porcul de cand merg la sala) si de tot ceea ce avem chef pentru ca suntem cu masina (posibil, masinile) si astfel ne permitem sa ne plimbam hai hui prin zona.
Gata, o postare scurta ca pentru un minunat sfarsit de saptamana. O vineri insorita si calda.
Weekend placut!

Pin It

2 comentarii:

  1. imaginile is faine ..... acum ar trebui sa ma apuc si eu de cautat transport pentru croatia, tot in septembrie, vorba ta - in extrasezon e mai ieftin :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Transport individual - este cel mai ok. Nu depinzi de autocar/avion si nici nu dai banii aiurea pe masini inchiriate (oricum trebuie bani si la tramsport cu masina propie). Asadar, mult succes si distractie faina. O sa ne 'auzim' sa ne povestim vacanta ;))

    RăspundețiȘtergere