luni, 20 august 2012

Ne dam pe comerciale?

Ce-i drept, melodia de mai jos trimisa de nasu' pe mess se aude super belea in masina, cu volumul cat mai la maxim, mergand cu viteza luminii pe un drum drept, de preferat pe langa mare.. Si evident, din peisaj nu lipseste feeling-ul acela de "mi se rupe de toti si de toate!". Hai, ca-mi dati dreptate.
Nu am expermentat treaba asta, dar presimt ca o voi face saptamana viitoare, nu de alta, dar nu cred ca nasu' se va satura de Inndia pana pe 28 august cand plecam la mare.
Las ca o sa-mi iau eu masina. Abia astept sa dispar in toiul noptii de acasa si sa ma plimb unde vad cu ochii. Din pacate, presimt inca de pe acum ca plimbarile acelea nocturne nu vor fii la o prea mare departare de casa, ca benzina-i scumpa a naibii.
Dar planul meu intocmit in mintea mea roz ce viseaza unicorni si prajituri cu fructe de padure, spune cam asa: din banii stransi la nunta voi face urmatoarele:
1. Voi merge in sejurul mult visat: Scotia, Irlanda, Irlanda de Nord, Tara Galilor... Toata partea aia de nord. Evident, pe langa toate aceste o mica oprire la Amsterdam nu strica, ca si asa vreau sa mai merg cel putin o data pe acolo.
2. Imi iau masina. In momentul de fata visez la un Golf 5, dar pana ma voi marita eu cred ca va iesi pe piata pana si Golf 10 si sunt sigura ca se va putea achizitiona la un pret de nimic.
Avand in vedere ca v-am dezvaluit o mica parte din maretele mele planuri, nu ca ar fi secrete, ca doar am mai urla acilea pe tarla ca vreau sa vizitez zona mai sus mentionata si ca vreau Golf 5, va mai spun doar atat: cei ce citesc treburile astea si se stiu cu musca pe caciula ca vor fii invitati la nuta mea, sa inceapa sa puna bani la ciorapi. La intrarea in restaurant angajez om care sa intrebe care-i bugetul. Sub 1000 euro nu primesc pe nimeni :D

Inna Feat. Play & Win - Inndia (Original Radio Edit)
    
Pin It

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Oficial sunt in concediu. Si asa de bine e.. Vineri nu am fost la munca, iar de atunci pana acum 10 minute cand m-am dat jos din pat am facut maraton de uitat la TV. Bine, nu chiar, ca ieri am iesit cu fetele..
      Ideea e ca.. habar nu am ce sa mai scriu; povesti funny nu mai am ca-i tare linistita viata mea in ultimile zile. Ciu-ciu intamplari din care pot scoate ceva ce sa merite scris.
      Diseara plec de acasa, dorm in deplasare la al meu amore, iar maine dimineata pornim spre mare. Vreo saptamana voi lipsi din peisaj, dar promit ca ma voi revansa cand ma voi intoarce ;)
      Totusi, poate bag una mica si azi, daca timpul imi permite :*

      Ștergere