marți, 31 iulie 2012

Planurile de acu' o saptamana..

Planurile de azi (n.r.23.07.2012): voi iesi la 5 juma de la munca, nici un minutel in plus si voi purcede pe ale cumparaturilor taine. Poimaine-i ziua mea si trebuie sa ma pregatesc sa duc la indeplinire invitatia oficiala ce am facut-o: un mic gratar cu o mica parte din prieteni @Schei. Pornesc agale si fara vreo tragere de inima prin cele treizeci si multe grade de afara (a se tine cont, ca-i foarte important: aceste grade sunt la umbra!). Initial, planul era foarte simplu: merg cu al meu amore si intr-o ora nu voi avea ce face. Mi-am intocmit lista de acasa, stiam foarte bine pe unde trebuie sa-mi plimb pasii asa ca ajungeam acasa mult mai devreme decat intr-o zi normala in care as fi mers pe jos de la munca pana acasa.. Amorele meu nu m-a putut insoti de la inceput, avand ceva treaba muuult, dar muult mai importanta decat sa vina cu mine asa cum imi promisese. Nici un bai, doar nu m-am nascut in masina si nici nu sunt o fitoasa care incepe sa urle ca nu are masina la scara. Colac peste pupaza, gagicile mele ma bazaiau sa le spun ce vreau de ziua mea. Cica erau constiente ca nu-i frumos sa intrebi, dar avand in vedere ca oricum imi cumpara ceva, macar sa ia ceva ce am nevoie si ce-mi place. Ei bine, am dat comanda de must-have-ul acestui sezon (o sa revin probabil intr-o zi cu soare sa va arat o poza, pana atunci va tin in suspans). Ca sa le usurez treaba, m-am gandit hai sa alerg oleaca prin oras in cautarea acestui must-have ca macar sa le trimit direct la sursa. Evident ca nu am gasit mare lucru si parca si cheful imi pierise, stiind ca mai am de alergat si dupa cumparaturile mele. Asa ca ma sui din nou in autobuz (nu va recomand asa ceva. Nu recomand asa ceva nici cand sunt grade cu minus afara, cu atat mai putin cand sunt cu plus. In autobuz mori incet si sigur: 50 de grade, miros de panselute si geamuri inchise ca batraneii vietii sunt sensibili la curent. Stai acas' atunci!! Geezz). Asadar, pornesc spre Kaufland. Cel mai aproape pentru cineva care-si misca fundu' cu autobuzul si plus de asta noi mereu facem cumparaturile pentru gratar de acolo si stim ca totu-i proaspat si bun. Imi iau un carut maaare si intru. Soc si groaza! Totul s-a schimbat. Au rearanjat tot Kaufland-ul!! WTF?! Nu am mai gasit nimic, eram derutata si confuza incercand din rasputerri sa inteleg de ce ar face cineva asa ceva?? Care-i scopul unei astfel de mutari? Inafara de faptul ca iti zapacesti clientii si pe o mare parte ii pierzi ca-si baga picioarele in magazinul tau si se cara prin alte parti, ca doar Kaufland nu este singurul, nu cred ca castigi ceva... Spatiu? Era perfect inainte.. Trecem peste, ca pana la urma nu-i sfarsitul lumii. Ma resemnez si incep sa bajbai. Zici ca umblam pe intuneric intr-o casa straina. Agatate de tavan zaceau cat China semne cu lucrul ala il gasesti intr-acolo, dar pauza.. Cred ca pe alea au uitat sa le dea jos si sa le mute dupa cum au rearanjat rafturile..
In fine. Intr-un mare si foarte indepartat final a venit Fat Frumos si a salvat domnita din ghearele balaurului..
Am ajuns acasa, a doua zi ne-am chefuit, a treia zi cu ficatul in pioneze si capul cat casa am fost la munca si am suportat toate La Multi Ani-urile personale, pe care apropo, le urasc incepand de anul asta, a patra si a cincea zi am mers din nou la munca, a sasea zi um urlat cat m-au tinut plamanii alaturi de Vama la Ursus Evolution in Piata Sfatului, a saptea zi am facut maraton de Rookie Blue, a opta zi din nou la munca, iar azi, a noua zi va scriu asta. Evident, de la munca :D

Pin It

2 comentarii:

  1. super tare articolul. cand am vazut ca ai postat, mi-am luat pauza si am ras :) saru'mana ca m-ai scos din rutina :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam fain draga mea :*
      Incerc sa revin la postatul zilnic de prostioare. Mai bine asa, decat din ani in pasti cate ceva boring si mult prea "matur" pentru mine ;))

      Ștergere