luni, 7 mai 2012

Un mix de nimicuri importante

Toate cele rele, in fundul babii mele, spune o vorba din batrani. Sincer, am auzit doar o data fraza asta, in copilaria mea demult apusa, iar acum dupa multi ani mi-am adus aminte de ea. Ma intreb oare de ce? Pentru ca avea dreptate cel ce a scos la lumina aceasta inteligenta expresie. Cand ti-e lumea mai draga apar din stanga si din dreapta tot felul de problemute care intradevar nu-ti dau mari batai de cap in a le rezolv, dar vin toate buluc, de parca ai fi un sac fara fund. Ca tortul sa fie impecabil, cireasa a sosit sambata. Mare mi-a fost surpriza cand am vrut sa-i fac o poza catelului meu ce fara nici o jena statea tolanit cu burta la soare, dar aparatul mea dadea rateuri. Incerc din nou sa-l deschid, si din nou eroare. Hmmm.. nu miroase a bine treaba asta. Schimb bateria, desi stiam ca nu de la asta face asa, dar no speranta moare ultima. Nimic..De sambata si pana acum tot incerc sa-l pornesc. Fac treaba asta cu gandul ca peste noapte isi da domnu' aparat seama ca nu are nici o sansa sa se ia cu mine la trante pentru ca, evident, eu voi castiga. Ce-i drept, se tine tare pe pozitie, dar eu sunt si mai tare. In planul meu pe urmatoarele 3 saptamani intra o nunta (pe 19 mai la Sergiana Center) si un aparat foto Nikon S3300. Aceasta minunatie mica este mai mult decat perfecta pentru nevoile mele de stangace in ale fotografiei. Si cand ma gandesc ca pe domnu mire si pe madam mireasa nu i-am vazut in viata mea, dar totusi merg sa le dau bani mi se rupe sufletelul. Daca nu era nunta, aveam aparat nou de azi, dar trebuie sa impacam si capra si varza, nu? In fine, toate se rezolva si toate trec. Unele mai rapid, unele cam in 3 saptamani :D
Apropo, azi e ziua lui mami meu. Schimba prefixul. Ma voi prezenta acasa cu niste floricele. Mini party-ul vine sambata ca atunci e toata familia acasa: tata nu-i la munca si fratelo vine de la capitala. Dar ma gandesc: oare sa-i comand un tort, sau sa-i fac unul? A mea mamica sambata nu-i acasa, apare pe la 5 - 6 dupa-amiaza, deci timp am sa intorc bucataria cu fundul in sus. Pe mine una m-ar incanta mai mult sa primesc un tort la care a muncit cineva drag. Parca e mai cu suflet treaba asta decat un tort luat de la cofetarie... Ceva retete simple dar gustoase de tort stiti? Nu vreau sa-mi prind urechiile si nici sa stau cu orele prin bucatarie. Mai am un sezon juma din Dr. House de vazut, asa ca nu prea am timp.. ;))

The Blackout City Kids - Wrong turn

Pin It

Un comentariu:

  1. http://savalaura.blogspot.com/2010/03/tort-mascarpone.html

    eu asta fac cand nu am chef de diplomat! doar la astea doua ma pricep cel mai bine, si uneori mai adaug si ceva fructe de padure, e mai racoritor. daca nu ai chef sa faci blatul, il poti cumpara! parerea mea e sa-l faci tu, persoana care il primeste se va bucura mai mult si tu vei simti o satisfactie mare ca ai facut ceva cu manuta ta.

    RăspundețiȘtergere