duminică, 11 martie 2012

Nopti pierdute..

Cunoasteti feeling-ul dat de striptease-ul masculin executat perfect de niste barbati care au o coregrafie de involuntar iti curg balele? Ei bine, daca nu il stiti, hai ca vi-l explic eu in cateva randuri..
Muzica la un volum de simti cum iti trepideaza toate celule din corp, intuneric, joc de lumini ametitor, barbati de zici ca sunt sculptati de o feciara si imbracati dupa o tema anume. Incepe muzica. Este un colaj de melodii celebre pe care pachetelele de muschi incep sa faca miscari lascive, plimbandu-si mainile prin parul si pe corpul norocoasei din public ce a fost invitata pe scena. Usor, usor ei se dezbraca, continuand cu aceleasi miscari pline de senzualitate. Reprezentantele sexului frumos din sala tipa... O isterie totala, dar atat de placut. A mai cazut o haina. Masculul este acum doar intr-o pereche minuscula de chilotei, dar cu o casca de protectia muncii pe cap. Senzatie.. Femeila tipa si mai tare. Ati ghicit, casca din cap ajunge jos, unde rolul ei se transforma in acela de a ascunde minunatiile domnilor. Miscari senzuale, barbati draguti, muschi, alcool, tigari... O combinatie perfecta pentru a ti se sui la cap toata euforia seri si a te face sa vrei sa filtrezi cu primul barbat dragut ce-ti iese in cale ca mai apoi sa incingi o partida de sex nebun in toaleta clubului..
Evident, grupul meu (inclusiv eu) suntem femei maritate si la casa lor, asa ca am ramas doar cu admiratul pitziponcilor de prin club. Pin It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu