duminică, 22 mai 2011

Middle of nowhere...

Am prins viata, ca un fluture ce porneste in calatoria lui de o zi. Asa am pornit si eu, agale, la drum lung, spre.. middle of nowhere. Tare mi-ar placea sa aflu unde o mai fi si asta.. Oare trebuie sa mergi mult sa ajungi acolo? Oare te mai poti intoarce? Dar oare ajungi acolo by mistake, sau mergi constient catre.. nicaieri?! Folosesc adesea acest 'set' de cuvinte, fara a sta sa ma gandesc ca uneori chiar nu are nici o noima ceea ce zic. Dar pe cine intereseaza asta, atata timp cat din gurita ta ies 3 cuvinte in romana si 10 in engleza, esti in trend, si nu mai conteaza daca zici ceva inteligent sau.. nu! Ciudat.. anturaju' meu nu-i asa. Ei sunt patrioti si nu vorbesc alta limba decat romana, oarecum :D
Dar hai, ca trec de la una la alta, si nu-i corect, ca la nici una nu inchei speechu'.
Asadar, sa ne intoarcem la... nicaieri. Unde este? Cum ajungem acolo? Oare este cald, frig, ninge, ploua sau este canicula... Viziunea mea despre acest middle of nowhere (nu ca ar interesa pe cineva :D) este asta: desert, un copacel uscat in mijlocul intinderii de nisip, cativa scaietii purtati de vant si atat... a daa, cer senin si o canicula de nu iti poti imagina... Cam asa ar arata acest middle of nowhere pentru mine. Desi daca ma gandesc mai bine, in loc de nisip, ar da mai bine niste pamant uscat de seceta (nu d'ala negru, ci d'ala de culoarea nisipului, dar care nu-i nisip, ci e pamant.. you get it!)
In fine, hai ca trebuie sa plec. O sa adorm urmarind 'Paul' care cica-i bunicel. De fapt nu o sa adorm, ca o sa fiu la Cityplex. Dar poate ma aduce jumatatea mea pe brate, asta daca intradevar o sa adorm, desi ma indoiesc ca o sa fac asta, oricat de prost ar fi filmul.
PS: Are we alive, or are we just a bunch of zombies?! (you know.. yesterday.. May 21th 2011) Pin It

3 comentarii: