duminică, 15 aprilie 2012

Wanna still a piece of time...

Cautam amintiri in orice colt, vrem imbratisari uitate in timp, tipam cat de tare putem ca ne doare si ca visele nu au cum sa devina realitate, uitam adesea ca pasii nostri sunt viitorul si ca trecutul nu se uita. Plangem cand suferim si zambim cand suntem fericiti. Umili ne indreptam privirea spre cer si cerem, doar atunci cand avem nevoie. Noaptea ne este sfesnic, iar zorii ne sunt realitate. Intelegem raul si nu ni-l dorim, dar il facem celor din jur. Adierea este o trezire din visare, chiar daca doare. Simtim ca totul se sfarseste, dar nu intoarcem privirea. Simtim parfumul strainilor si suntem invizibili. Imbratisam nevoile celor apropiati si ne dorim ca timpul sa se opreasca, dar nu o face.. Cautam motive sa ramanem, dar totusi plecam. Ignoram totul si ne chinuim in uitare. Visam cu ochii inchisi, ii deschidem si visam din nou. Cautam speranta si ne prefacem ca totu-i minciuna. Aducem de pe cer stelele si le dam uitarii in coltul dulapului. Simtim caldura si avem sufletul rece. Plecam si ne intoarcem, plecam si ne uitam inapoi dar nu revenim. Ziua nu se sfarseste, iar noaptea e departe. Lunga-i calea pana pe malul celalalt, iar destinul ni se impotriveste. Completam ce ne lipseste si petecim inimi frante. Implinim dorinte pierdute dar pierdem ce avem. Dorim totul dar uitam menirea noastra... Timpul se opreste, profitam dar fugim. Ne nasteam a doua oara, credem in noi si ne inseninam. Zambim, plangem, visam, uitam si murim..

Jon Bon Jovi - Thank You For Loving Me

Pin It

vineri, 13 aprilie 2012

Superficialitate la patrat

Nu urasc barbatii, deci nu sunt "misogina". Nu ador imbecilitatea pura de care dau unii dovada cu mult prea multa nesimtire. Nu-mi place barbatul ce nascut de a lui mama intr-o vagauna uitata de lume nu stie sa se poarte in societate. Lipsa creierului de care unele maimute dau dovada imi lasa adesea un gust amar. Tind sa cred ca nu este vina lor, ci a mea, pentru ca imi pasa mult prea mult de bunele maniere ce teoretic le inveti in cei sapte ani de acasa. Daca stau bine sa ma gandesc, parca totusi nu-i vina mea, ci a lor, a maimutelor ce lasate cu bilutele umflate de ale lor muieri urla ca neanthertalii dupa o fata ce a iesit la alergat. Poate nu este vina lor, poate este a mea, pentru ca am avut tupeul sa ies la alergat in tricou si in pantaloni negri de fitness, probabil mult prea mulati pentru secolul in care traim. Acestea fiind spuse, sar in apararea mea cu urmatorul argument: eram pe arena liceului sportiv, loc special amenajat pentru dementii ce nu au altceva mai bun de facut decat sa alerge in cerc pana lesina de durere. Deci, aveau maimutele motiv sa urle si sa fluiere? Nu am incalcat nici o lege si nici o regula nescrisa de bun simt.. Dar daca neanthertalul atat stie, atat face, nu??
Barbatul este superficial punct. Pentru ei, aspectul fizic conteaza si cam atat. Cum se face ca atunci cand imi plimb picioarele pe trotuarele Brasovului imbracata fiind in blugi si in flanica nu are nici naiba treaba cu mine, dar azi cand am plecat de la munca in pantalonii de fitness hop top si-au revenit din hibernare masculii?? Ce sa inteleg de aici?? Ca o doza de superficialitate exista in orice barbat, doza ce iese la 'naintare cand vine primavara (si pe tot parcusul verii evident), doza ce se reincarca la aer.
Din pacate sunt unele lucruri ce nu pot fi schimbate, iar asta este unul dintre ele. Barbatii cu greierasii lor, iar femeile cu ai lor, ca Slava Domnului nu ducem nici noi lipsa de asa ceva..

Journey - Don't Stop Believing
Pin It

duminică, 8 aprilie 2012

The 22 days plan!

Astazi am avut parte de picatura care a umplut paharul. Ma chinui sa dau jos putin peste 4 kile cred ca de vreo juma de an. Bine, ma chinui e mult spus, pentru ca nu am facut nimic in privinta asta. Am avut cateva tentative care spre rusinea mea au esuat lamentabil inca de a doua zi. Astazi am dat pe facebook peste gagica unui ex... Fata de cum o stiam eu pe respectiva, acum este slaba, slaba raaau, nici sa nu o recunosc. Bineinteles, sunt constienta ca pozele pot fi modificate, dar nu vreau sa ma gandesc la asta acum.
M-au ambitionat incredibil de tare pozele alea. Stiam ca tipa s-a pus pe slabit, dar parca a exagerat. Cum adica, altii pot si eu? Wtf, it's not fair!! Asa ca incepand de maine voi pune in aplicare planul meu de 22 de zile, mai exact pana la sfarsitul lui aprilie trebuie sa ajung la 50 de kilograme in cap si coada. Daca nu reusesc, nu o sa am parte de bronz anul asta. Da, stiu, cam dureros, pentru ca de obicei vara nu trece fara sa lase urme pe pielea mea, dar in acest an este posibil sa o faca daca nu-mi duc planul la capat si cu rezultatul dorit. Evident eu nu vreau asta, mai ales ca o sa ajung si pe la mare si plus de asta va trebui sa fiu bronzata pentru marea nunta din septembrie.. Asadar, tineti-va bine :D
O sa vin cu update-uri la fiecare sfarsit de saptamana, pentru a va tine la curent cu noutatile. Stiu, nu intereseaza pe nimeni tampeniile astea, dar ma simt eu putin mai bine daca le insir pe aici.
Asadar, maine dimineata va voi spune cate kilograme am (dimineata se cantareste lumea, ce vreti?). Duminica viitoare voi reveni cu un update sa vedem ce am facut peste saptamana. O sa-mi iau si masurile, dar nu le insir pe aici, ca mi-e rusine :D  Stiu ca 54 de kilograme la 1.66 cm este chiar foarte bine, dar din pacate cineva a facut misto de mine, iar aceste kilograme nu sunt deloc imprastiate cum trebuie. In fine, daca masurile mele se modifica substantial, le voi insira pe aici, daca nu, nu! Si daca planul meu da roade, va voi spune cum am procedat. Cu singuranta sunt destule fete ca mine care "se lupta" cu ultimile kilograme care sunt si cel mai greu de dat jos. Asa ca, tineti-mi pumnii!!

Anna Nalick - Breathe (2 AM)


Later edit: Deci de maine, ok? In seara asta vine Kimbo pe la mine cu KFC. Deci da.. sper sa ma tin de plan, ca in ritmul asta mai pun 4 kile :))

Update 09.04.2012 dimineata: 54.5 kg
Update 17.04.2012 dimineata: 53.5 kg
Update 23.04.2012 dimineata: 53.7 kg   :)) Nici o sansa sa ajung la 50 kile pana la sfarsitul lunii... Oricum e bine ca se vede treaba la centimentri :P
Update 30.04.2012 dimineata: 53.5 kg. Macar ma mentin :D
Imi voi incalca promisiunea si ma voi bronza vara asta, chiar daca nu am reusit ce mi-am propus.. Pin It

miercuri, 4 aprilie 2012

Back to the origins

Mi-e dor de zilele acelea ce nu m-au dezamagit niciodata, mi-e atat de dor sa simt nebunia momentului acela... Mi-e dor de copilarie, de acea perioada in care 3 luni de zile uitam de tot si de toate si ma refugiam la bunici la tara, in Arges. Nu am sa uit niciodata vacantele de vara ce imi pareau atat de scurte, dar totusi atat de lungi deoarece am avut suficient timp pentru a-mi defini personalitatea si a devini ceea ce sunt astazi. Acolo practic am crescut si am inceput incet incet sa fiu pe picioarele mele. Acolo am gustat cate putin din fiecare sentiment, acolo, pe malul Dambovitei. Acolo am iubit, am plans si am fost cu adevarat fericita toate pentru prima data in viata mea, viata unei pustoaice de nici 15 ani. Acum, cand in mintea mea dau timpul inapoi, ma intreb oare ce iubire era aceea la 14 ani? Pura si inocenta, asta-i raspunsul. Probabil de aceea imi este si atat de dor. Pe atunci, in cazul meu iubirea se rezuma la plimbari lungi pe Valea Dambovitei, in Cheile Plaiului Mare, spre pestera Ursilor sau Pestera de la Coltul Surpat (denumirea oficiala). Ce poate fi mai frumos decat sa stai intins in iarba si sa admir muntii? Poate doar la mare sa ai o traire asemanatoare. Cele mai frumoase peisaje ce au fost date ochilor mei sa vada si pasilor mei sa simta. Cu siguranta zic asta pentru ca le asociez cu copilaria, lipsa grijilor si a problemelor, dar chiar si asa sunt absolut superbe acele locuri. Imi pare nespus de rau ca intr-o zi am incetat sa-mi mai plimb pasi pe acele meleaguri. Crescusem, iar bunica se duse intr-un loc mai bun. Acum cand privesc in urma, astea nu sunt motive sa incetez sa mai vizitez locurile in care am avut parte de atatea bucurii. La momentul respectiv contau mai mult ca orice prietenii, iar acestia incepuse sa se duca pe la diferite licee, prin diferite orase. Vacantele ei erau tot acolo, dar nu era la fel. Clar, crescusem, iar bunica totusi nu mai era.
Daca cineva va inventa in viitorul apropiat ceva datorita caruia sa te poti intoarce in timp, perioada bifata de mine cu siguranta ar fi anii 2000 - 2003. Da, surprinzator. As renunta si la anii de liceu pentru acele vremuri.
In concluzie, vreau sa traiesc din nou la extreme...la limita.. Dar la acele extreme si limite decente, ca la 14-15 ani.
PS: Cum sa nu adori si sa nu tanjesti cu fiecare milimetru al corpului tau dupa aceste peisaje??





Pin It

Dr. Oz: 4 trucuri ca sa slabesti rapid 4 kilograme. Au efect de durata!

Nu numai corpul tau va suferi transformarile urmate de scaderea in greutate, ci si starea de sanatate in general. Slabind cateva kilograme, scazi si riscul de boli cardiovasculare, diabet, cancer. Afla trucuri utile de la celebrul Dr. Oz! In locul dietelor celebre care iti dau toata viata peste cap sau a unui plan exact de exercitii fizice, Dr. Oz iti recomanda sa faci cateva schimbari mici in viata ta, dar cu impact semnificativ atunci cand vine vorba de slabit. Nu este vorba despre schimbari radicale, nici de strategii sau programe scumpe care promit efecte spectaculoase, ci de cateva sfaturi pe care le poti implemneta in rutina zilnica si care au rezultate promitatoare, de durata.
Iata care sunt trucurile simple, dar cu efecte pe termen lung, recomandate de Dr. Oz:

1. Inlocuieste sucul carbogazos cu apa plata sau ceaiurile din plante medicinale neindulcite
Numeroase cercetari au scos la lumina beneficiul consumul de apa plata sau ceaiuri medicinale neindulcite in defavoarea sucurilor carbogazoase sau a altor bauturi cu un continut ridicat de zahar. Participantii la un studiu mentionat de Dr. Oz au reusit sa slabeasca peste 2 kilograme intr-un interval de 6 luni, doar prin renuntarea la un singur obicei nociv din viata lor: consumul de apa sau ceaiuri neindulcite in locul bauturilor cu zahar din comert.

2. Consuma in fiecare zi o portie de ciocolata!
Se pare ca o noua cercetare a scos la iveala beneficiul pe care il aduce un consum moderat de ciocolata. Potrivit studiului prezentat de Dr. Oz, o portie mica de ciocolata consumata cu regularitate are un efect benefic pentru silueta. Astfel, ca persoanele care consuma cu moderatie ciocolata, in cinci din cele sapte zile ale saptamanii au un indice de masa corporala (IMC) mai mic decat celelalte persoane care nu respecta acest obicei. De asemenea, este de preferat sa consumi ciocolata neagra cu un continut de peste 70% cacao, datorita efectelor benefice pe care le are si asupra sanatatii inimii.

3. Trebuie sa dormi cate 7-8 ore pe noapte
Preocuparile si stresul zilnic ne lasa putin timp pentru respectarea unui orar strict de somn. Dar, daca vrei sa slabesti, Dr. Oz sustine ca este esential sa dormi 7-8 ore pe noapte, in functie de necesitatile fiecarui organism. Nu ignora acest lucru esential din planul tau de a scapa de kilogramele nedorite, pentru ca numeroase studii au aratat ca persoanele odihnite slabesc mult mai usor in comparatie cu cele care sunt mereu pe fuga si nu respecta orele de somn. Mai mult, un studiu a aratat foarte clar ca exista o legatura intre somn si slabit, demonstrand ca persoanele care dorm opt ore si jumatate pe noapte ard mai multe calorii si scapa de grasime fara sa piarda masa musculara. Acum cred ca ai toate motivele sa nu mai ignori programul de somn, nu-i asa?

4. Fa cat mai des curatenie prin casa!
Priveste aceasta activitate ca pe una care te ajuta sa arzi calorii si sa scapi de kilogramele nedorite. Numeroasele studii au evidentiat eficienta acestui obicei in cura de slabire. Mai mult, faptul ca te misti prin casa facand treburile casnice te ajuta nu numai sa slabesti, dar si sa reduci tensiunea arteriala.

Articol preluat de aici.
Pin It

marți, 3 aprilie 2012

Slabit rapid: 10 alimente care te ajuta sa arzi mai multe calorii

Ti-ai propus sa scapi de cele cateva kilograme pe care le-ai adunat in perioada iernii? Pe langa dieta si sport, descopera zece alimente care intensifica arderea grasimilor si te ajuta sa slabesti mai repede!

1. Ouale 
- Un ou are 78 de calorii.
Ouale sunt bogate in proteine de inalta calitate, care mentin senzatia de satietate. Daca alegi sa le consumi la micul dejun te vor ajuta sa consumi cu 330 de calorii mai putin pe parcursul zilei. Alege ouale fierte sau ochiuri, insa intr-o tigaie non-aderenta ca sa nu folosesti grasime.

2. Ciocolata neagra cu peste 70% cacao
- 28 de grame de ciocolata contin 170 de calorii.
O portie de ciocolata neagra (5-6 patratele) te va ajuta sa mananci mai putin la urmatoarea masa, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Copenhaga. Explicatia: ciocolata neagra contine ingrediente care incetinesc procesul de digestie, prelungind astfel senzatia de satietate.

3. Semintele crude de pin
- 15 grame de seminte de pin contin 95 de calorii.
Semintele crude de pin au un continut ridicat de grasimi bune care tin departe foamea o perioada mai lunga de timp. De asemenea, mai exista si un alt motiv pentru care ar trebui sa le consum: impiedica depunerea grasimilor in zona abdominala.

4. Branza proaspata de capra
- 28 de grame de branza proaspata de capra contin 76 de calorii.
Nutritionistii recomanda branza proaspata de capra, datorita continutului ridicat in acid linoleic conjugat care ajuta organismul sa arda mai multe grasimi. Concentratia cea mai ridicata de acid linoleic conjugat se regaseste in lactatele de la animalele hranite cu iarba proapata.

5. Portocalele
- O portocala contine aproximativ 59 de calorii.
Se pare ca portocala este considerata una dintre cele mai satioase alegeri in materie de fructe, datorita continutului ridicat in fibre care impiedica depunerea grasimilor. Potrivit cercetatorilor australieni, potrocalele se situeaza pe primul loc in topul celor mai nutritive si satioase fructe.

6. Avocado
- O jumatate de avocado contine aproximativ 125 de calorii.
Face parte din categoria grasimilor bune mononesaturate. Potrivit unui studiu aparut in publicatia Diabetes Care, persoanele care consuma cu regularitate avocado au constatat o reducere a circumferintei taliei, in comparatie cu cealalta categorie care a adoptat un regim alimentar cu aceeasi cantitate de calorii, insa fara sa includa grasimile mononesaturate. Tine cont ca o jumatate de avocado aduce un aport de 10 grame de grasimi sanatoase si impiedica acumularea grasimii in jurul taliei.

7. Bananele verzi
- O banana verde contine aproximativ 137 de calorii.
Cercetatorii au demonstrat ca bananele contin amidon rezistent care accelereaza slabirea. Astfel ca o dieta care are la baza un consum moderat de carbohidrati care contin amidon rezistent te poate ajuta sa slabesti 3 kilograme pe saptamana.

8. Ovazul
Scade colesterolul "rau" si lupta cu grasimile. Bogat in fibre, ovazul este optiunea perfecta pentru un mic dejun sanatos, deoarece amelioreaza confortul digestiv si te scapa de senzatia de balonare, constipatie, diaree, flatulenta. S-a demonstrat ca fulgii de ovaz sunt de doua ori mai satiosi decat cerealele integrale

9. Grepfrutul
- O jumatate de grepfrut contine aproximativ 41 de calorii.
Ajuta la detoxifierea organismului si reprezinta un bun aliat in curele de slabire, insa consumat cu moderatie. Un studiu efectuat la Institutul de Cercetare Scripps, din San Diego, California arata ca persoanele care au consumat cate o jumatate de grepfrut inainte de fiecare masa, timp de 12 saptamani au reusit sa slabeasca fara niciun efort aditional.

10. Strugurii
O cana cu struguri contine aproximativ 62 de calorii.
Dieta bogata in struguri te ajuta sa slabesti usor si repede. Motivul? Strugurii au efect diuretic si stimuleaza eliminarea apei.

Articol preluat de aici Pin It

duminică, 1 aprilie 2012

Concluzia zilei de azi..

Nu sunt adepta lucrurilor ce fac dintr-o fata simpla una complicata si plina de idealuri greu de atins. Eu sunt simpla, modesta, cu picioarele pe pamant si imi place sa cred ca si fetele din cercul meu de prieteni sunt la fel, caci altfel nu am fi prietene. Tocmai de aceea nu-mi plac oamenii cu care nu sunt pe aceeasi lungime de unda. Bineinteles, asta nu face din ei persoane mai putin agreabile.
Sunt genul acela de fata care nu intoarce priviri pe strada si asta probabil pentru ca nu stau in fata oglinzii cate doua ore inainte de a iesi din casa. Putin rimel, parul prins aiurea intr-o coada, adidasi, jeans, flanica si nelipsita geanta ce o agat pe un umar clar nu au cum sa intoarca privirilile pe bulevardele Brasovului. In mod normal, nu sunt interesata de astfel de lucruri, dar atunci cand iesi in oras cu fetele si le vezi pe ele ca si-au dat interesul in a scoate la intalnire cele mai noi hainute din dulap, iar make-up-ul si modelul de pe unghiile lor sunt facute cu mare atentie... Astfel de lucruri te pun putin pe ganduri. Atunci cand vezi ca fata din gasca ta intoarce privirile pe strada, devi putin invidioasa. Recunosc asta, ca doar sunt femeie si asa suntem noi..
Cu toate astea nu cred ca voi ajunge vreodata sa fac acest lucru zi de zi pentru cei din jur, ci daca o voi face, o voi face pentru mine. Spun asta, pentru ca atunci cand aplic si eu "pun pe mine ce am mai bun in dulap si pierd doua ore in fata oglinzii" (cam rar.. cam foarte rar ce-i drept) simt cum imi creste increderea in mine si cum sunt stapana pe situatie si pot face tot ce vreau.
Oricum, cu putin efort oricine poate intoarce privirile pe strada. Important este sa intorci privirile femeilor, caci ele sunt cei mai buni critici.. Si sincer, inima iti creste mult mai mare cand vezi ca o domnita te admira din cap pana in picioare in momentul in care treceti una pe langa alta. Atunci poti spune clar ca ti-ai atins scopul.
Asadar, tineti-va bine, de maine pe strada veti intalni o noua Emma. O sa incerc sa pun si eu putin suflet in felul in care-mi arunc dimineata hainele pe mine si in modul in care folosesc tona de farduri si rujuri ce zac neatinse prin sertare..

The fray - How to save a life

Pin It

Avon brosura 06/2012

Pentru orice comanda de minim 39.99 lei, primesti ceva dragut cadou
Zi de comanda: vineri, 16 aprilie 2012. Zi de livrare: incepand de joi, 19 aprilie 2012 :)
Pentru detalii si intrebari, ma puteti contacta, lasand comment..
Pentru vizualizarea corecta a brosurii, dati click pe ea..

Pin It