miercuri, 4 aprilie 2012

Dr. Oz: 4 trucuri ca sa slabesti rapid 4 kilograme. Au efect de durata!

Nu numai corpul tau va suferi transformarile urmate de scaderea in greutate, ci si starea de sanatate in general. Slabind cateva kilograme, scazi si riscul de boli cardiovasculare, diabet, cancer. Afla trucuri utile de la celebrul Dr. Oz! In locul dietelor celebre care iti dau toata viata peste cap sau a unui plan exact de exercitii fizice, Dr. Oz iti recomanda sa faci cateva schimbari mici in viata ta, dar cu impact semnificativ atunci cand vine vorba de slabit. Nu este vorba despre schimbari radicale, nici de strategii sau programe scumpe care promit efecte spectaculoase, ci de cateva sfaturi pe care le poti implemneta in rutina zilnica si care au rezultate promitatoare, de durata.
Iata care sunt trucurile simple, dar cu efecte pe termen lung, recomandate de Dr. Oz:

1. Inlocuieste sucul carbogazos cu apa plata sau ceaiurile din plante medicinale neindulcite
Numeroase cercetari au scos la lumina beneficiul consumul de apa plata sau ceaiuri medicinale neindulcite in defavoarea sucurilor carbogazoase sau a altor bauturi cu un continut ridicat de zahar. Participantii la un studiu mentionat de Dr. Oz au reusit sa slabeasca peste 2 kilograme intr-un interval de 6 luni, doar prin renuntarea la un singur obicei nociv din viata lor: consumul de apa sau ceaiuri neindulcite in locul bauturilor cu zahar din comert.

2. Consuma in fiecare zi o portie de ciocolata!
Se pare ca o noua cercetare a scos la iveala beneficiul pe care il aduce un consum moderat de ciocolata. Potrivit studiului prezentat de Dr. Oz, o portie mica de ciocolata consumata cu regularitate are un efect benefic pentru silueta. Astfel, ca persoanele care consuma cu moderatie ciocolata, in cinci din cele sapte zile ale saptamanii au un indice de masa corporala (IMC) mai mic decat celelalte persoane care nu respecta acest obicei. De asemenea, este de preferat sa consumi ciocolata neagra cu un continut de peste 70% cacao, datorita efectelor benefice pe care le are si asupra sanatatii inimii.

3. Trebuie sa dormi cate 7-8 ore pe noapte
Preocuparile si stresul zilnic ne lasa putin timp pentru respectarea unui orar strict de somn. Dar, daca vrei sa slabesti, Dr. Oz sustine ca este esential sa dormi 7-8 ore pe noapte, in functie de necesitatile fiecarui organism. Nu ignora acest lucru esential din planul tau de a scapa de kilogramele nedorite, pentru ca numeroase studii au aratat ca persoanele odihnite slabesc mult mai usor in comparatie cu cele care sunt mereu pe fuga si nu respecta orele de somn. Mai mult, un studiu a aratat foarte clar ca exista o legatura intre somn si slabit, demonstrand ca persoanele care dorm opt ore si jumatate pe noapte ard mai multe calorii si scapa de grasime fara sa piarda masa musculara. Acum cred ca ai toate motivele sa nu mai ignori programul de somn, nu-i asa?

4. Fa cat mai des curatenie prin casa!
Priveste aceasta activitate ca pe una care te ajuta sa arzi calorii si sa scapi de kilogramele nedorite. Numeroasele studii au evidentiat eficienta acestui obicei in cura de slabire. Mai mult, faptul ca te misti prin casa facand treburile casnice te ajuta nu numai sa slabesti, dar si sa reduci tensiunea arteriala.

Articol preluat de aici.
Pin It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu