marți, 26 aprilie 2011

Din categoria: nu totul este roz!

Este trist sa-i vezi pe cei din jurul tau cum sunt in stare sa faca orice pentru iubire. Cu adevarat trist este ca eu ii judec, eu cea din afara, cea care isi traieste propia telenovela in ceea ce priveste acest subiect.
Cum sa vii tu de pe o zi pe alta tocmai din Anglia, doar pentru ca ea te-a anuntat ca si-a gasit pe unu' si vrea sa se desparta de tine? Bine, este adevarat, 6 ani jumatate nu este deloc putin, dar chiar si asa?! Sa iti pierzi job-ul si ceea ce ai realizat acolo, sa vii aici si sa fi calcat in picioare? Asta este iubirea adevarata? Egoism, lipsa de bun simt, indiferenta, uitare... Ce cuvinte 'frumoase' caracterizeaza acest sentiment atunci cand ajungi la final. Nu este corect! Iti dedici atatia ani unei persoane, ca mai apoi sa te dea la o parte, doar pentru ca nu te mai ridici la nivelul ei, pentru ca nu-i mai poti oferi ceea ce vrea? Se pare ca adesea uitam de unde am plecat, si alaturi de cine am pornit la drum. Nu zice nimeni ca trebuie sa-ti petreci tot restul vietii alaturi de primul haiduc ce-ti iese in cale, dar nu, nu asa se pune capat.
Pentru cei ce nu cunosc povestea in intregime, nu o sa inteleaga mare lucru, iar eu din pacate nu am timp sa spun chiar totul, si sincer.. nici nu vreau sa dau prea multe amanunte.
Sa nu uitam ca feeling-ul de la inceputul unei povesti iti poate suci mintile, astfel incat sa ajungi sa faci mari tampeni. Asta o poate confirma oricine. Dar sa nu uitam ca feeling-ul trece, norisori si stelutele se retrag si ramai cu ceea ce ai ales, poate o alegere bune, poate nu...
In final, propun sa nu mai traim pe alte planete, sa coboram din pod si sa asteptam si un al doilea gand, inainte sa ne aventuram cu capul inainte ca niste berbecuti ce nu vad nici in stanga nici in dreapta. Pin It

Un comentariu:

  1. Fii alaturi de el, acum cand a pierdut atatea lucruri are nevoie. E foarte importanta sa isi simta prietenii aproape, iar voi ati fost o gasca adevarata :)Arata-i ca viata lui de abia acum incepe cu adevarat :) Sa se intoarca in Anglia si sa isi vada de viata lui de acolo.

    RăspundețiȘtergere