vineri, 24 decembrie 2010

Ho ho ho!


Sarbatori fericite si un Craciun de poveste! Pin It

luni, 20 decembrie 2010

Visez la vise marete!

Hai sa mai adaug cateva chestii pe lista "must do before... you know"
Mai trecem 3 tari: Scotia, Irlanda si SUA.
Nu-mi cereti detalii ca nu stiu. Dar hai totusi sa incerc sa explic de ce. Irlanda... becouse I love irish rock, and irish cream. Trebuie sa vad tara care gazduieste aceste 2 minuni. Sa nu uitam si de filmul "PS: I love you". S-a filmat pe meleagurile Irlandei. Absolut superb.
Scotia am inceput sa o ador datorita peisajelor si a accentului funny. Un must see in Scotia este lacul Loch Ness si bineinteles Highland Games. Ce tare trebuie sa fie.
SUA... Chiar trebuie sa dau detalii? Banuiesc ca este clar de ce vreau sa ajung acolo. As vrea sa pasesc in oricare stat din toate cate are. 48 parca, nu? Sau 50?? Google it.. 50, dintre care 48 sunt state continentale învecinate. Vorba lu' Wikipedia. Stiam eu ceva cu 48 si 50. Nu foarte corect dar e ok. Sunt in standarde :D
O sa fie cam greu sa trec oceanul, dar nu imposibil. Asa ca deocamdata imi permit sa visez doar la Scotia si Irlanda. Ele sunt aici, la o aruncatura de bat.
Asadar, tineti-mi pumnii, poate reusesc la anu'. Pin It

I wanna fly, like a flying pony...

...but I can't! :))
I'm so weird! tra la la laaalala lalaala la la...
Povesteam eu acum vreo 2 - 3 saptamani ca as vrea sa fac o listuta catre Mos Craciun, dar nu am mai apucat, iar acum este cam tarziu, nu are timp sa ajunga pana in Laponia, si probabil atelierul lu' Mosu' deja s-a inchis. Sau stai asa... in filme spiridusii muncesc pana in 24... asadar mai am sanse.
Ei bine, here we go:
"Draga Mosule. Sper sa nu fie foarte tarziu si sa apuci sa imi indeplinesti dorinta de a le aduce celor dragi mie cate ceva.
Pentru mami meu as vrea o pereche de cizmulite dragute, imblanite. Si o geaca mai groasa, ca cea pe care o are s-a stricat.
Pentru tati meu as vrea... as vrea... nu stiu. Oare ce isi doreste? Inafara de bani pentru tigari :D Totusi as vrea sa-i aduci si lui o geaca groasa.
Pentru al meu fratior, o bicicleta nou nouta, care sa mearga prin cele mai mari hartoape, asa cum ii place lui.
Pentru catelul meu dulce, un papucel maaare, sa roada la el zile intregi.
Pentru prietenul meu, perechea de pantaloni de la Columbia, ce i-a probat si ii vin super, dupa spusele lui. Tu trebuie sa stii exact care, caci eu nu am fost prezenta la 'eveniment'.
Pentru cea mai buna prietena, as vrea sa pui o vorba buna ca sa ia examenul pentru carnetul de soferi. Si as mai vrea pentru ea niste napolitate Hanuta, stiu ca ii plac mult.
Pentru gasca mea de la bloc, as vrea sa-l aduci pe Jack, bunul nostru prieten, la bine si la greu. Dar as vrea ca Jack sa vina cu fratii si cu surorile lui. Si dulciuri pentru fete.
Pentru toti cei ce ma cunosc si nu se afla in scrisorica mea, cate o ciocolatica buna. Ma las pe mana ta.
Iar pentru mine... eu as fi fericita daca reusesti sa-i impaci pe ei.
Totusi as vrea o ciocolata Ritter Sport, cu ce vrei tu.
Cam atat. Te astept pe 24. Iti las prajiturelele si lapticul in locul obisnuit." Pin It

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Cu capul in nori

♥ M-am indragostit de Alexander Rybak... ♥ Pin It

vineri, 10 decembrie 2010

Atmosfera de iarna

In birou miroase a iarna, a sarbatori, a Craciun. Peste tot se asculta doar radioul lui Mos Craciun, toata lumea mananca portocale si toti beau ceai cu scortisoara. Eu la fel: ceai cu mar, portocale si scortisoara, pap fructe de "sezon" si ascult Magic FM. Singurul lucru ce nu isi are locul in tot acest peisaj este frigul de afara. Da, stiu, nu poate fi iarna fara frig. Asa ca ma resemnez si ma infofolesc bine bine cand ies pe afara. Mai rau este ca in zona unde stau eu, cum ninge putin, cum zici ca este sfarsitul lumii. Autobuzele intarzie (dupa ce ca este doar unul), adeseori nici nu mai vin, internetul, telefonul nu functioneaza, iar televizorul este plin de purici. Pare a fi prima iarna cu astfel de problemute. In schimb ador peisajul. Cum deschid ochii dimineata si ies la geam sunt inconjurata de casute albe, brazi plini de zapada si omaneni cu lopeti dand zapada din fata casei. Chiar si asa, zambetul imi dispare de pe buze in clipa in care constientizez ca trebuie sa ies afara de la caldurica pentru a veni la munca.
Nu am mai fost de o groaza de timp la sanius. Mi-e dor... Sa ma dau cu sanie, cu punga, sa strig cat ma tin plamanii "partieeeee". Ce tinereti, ce copilarie, ce vremuri. Stai asa! A zis cineva ca nu ma mai pot bucura de iarna asa cum o faceam altadata? ... Nu... asa ziceam si eu.
Intradevar, cand nu mai esti copil, pentru marea majoritate iarna nu mai inseamna sanius si bulgareala, ci stres. Bine, poate este prea mult spus stres. Dar acum, cand aud de sarbatori, primul lucru ce imi vine in cap este:  "trebuie sa caut cadouri pentru cei dragi". Dar la urma urmei, si asta este o placere, mai ales daca esti femeie.
Asadar, la cat mai multe sarbatori! Pin It

miercuri, 8 decembrie 2010

Unde mergem la anu'?

Craciunul il fac acasa in familie, Rev-ul cu gasca pe langa Brasov... Urmatoarea sarbatoare (sa o numim asa) ar fi... Valentine's Day.(sarim peste sfinti).
Ma gandeam la un Paris sau o Venetia. Pretentii prea mari? Azi am stat juma de zi calare pe net sa caut oferte. Asadar, nu cred ca am pretentii foarte mari, avand in vedere ca sunt ieftine iesirile astea 'de un weekend'. Eu sunt convinsa ca vreau sa ies din frumoasa noastra tara cu ocazia acestui minunat Valentine's, dar trebuie sa mai conving pe cineva... hmmm... nu-mi va fi greu! :)

PS: 'una mica' de la revedere:

"Snow is fallin, all around me
Children playing, having fun
It's the season, love and understanding
Merry Christmas everyone.

Time for party's, and celebrations
People dancing, all night long
Time for presents, and exchanging kisses
Time for singing, Christmas songs.

We're gonna have a party tonight
I'm gonna find that girl
Underneath the mistletoe, we'll kissed by candle light.

Room is swaying, records playing
All the old songs, we love to hear
All I wish that everyday was Christmas
What a nice way to spend the year. Huu, yeah!"

Am intrat in atmosfera Craciunului inca de pe 1 decembrie, de indata ce radioul Mosului a inceput sa ne incante cu super melodii de sezon.
Craciun Fericit tuturor!!! (revin cu fraza in Ajun) Pin It

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Planuri marete...

... pentru acest weekend. Ei bine, nu sunt chiar asa de marete, avand in vedere vremea de afara. Incerc sa ma invart doar pe sub acoperisuri, nici o secunda pe afara.
Azi mergem la casa noastra de vacanata, daca o pot numi asa, sa mai facem pregatiri pentru sarbatori. Stiu ca este cam devreme, dar abia astept 'trecerea dintre ani'. Totul trebuie sa fie perfect, de aceea m-am apucat din timp. Mi-am cumparat zilele astea cate ceva pentru bucatarie, urmeaza sa mai iau ce trebuie si pe la baie. In ceea ce priveste dormitoarele, sunt mai mult decat ok. Sa inspectez azi si camera de la mansarda, sa vad cam ce ar trebui pe acolo, ca sa o transformam intr-un dormitor primitor :) Cam atat pentru azi.
Maine mergem la meci. De data asta, la un meci de hochei, aici in Brasov. Abia astept. Hai....Brasov.. Romania... cine joaca??
Glumesc. Ba nu! Chiar nu am habar cine joaca. I'll 'google it'! :D
See ya soon. Gotto go! Pin It