joi, 22 iulie 2010

O infima parte dintr-un 'barbat perfect'

Ok. O sa se supere, dar stiu ca ii va trece. Dar cand inspiratia refuza cu incapatanare sa apara, mai furi cate o idee de pe ici de pe colo. Azi am chef sa vorbesc despre o chestie gasita la Aletzsa, o buna prietena si colega de blog. O sa consider ca este o leapsa neimpartasita.
Ei bine, ideea este urmatoarea: genul meu de baiat. Nu exista. Nu am un gen anume. Stiu doar ca atunci cand voi avea langa mine pe cineva, perfect chiar, eu voi vrea opusul. Asa se intampla mereu. Dar ca punct de pornire pot spune, in cateva cuvinte chiar, ca vrea:
- in primul rand, si poate cel mai importnat pentru mine, sa aiba simtul umorului. Nu pot sta langa cineva care nu ma face sa rad.O gluma duce la un zambet, un zambet duce la ras in hohote (daca gluma este buna), rasul in hohote duce la o femeie fericita, iar o femeie fericita in marea majoritate a cazurilor este o femeie visatoare. So, here I am!
- obligatoriu trebuie sa stie sa fie copil alaturi de mine. Dar atunci cand nu face asta, trebuiesa fie cu capul pe umeri, sa stie sa-si impuna dorintele si gandurile. Nu am nevoie de cineva care cedeaza la un simplu "te rog frumos". Nu vreau pe cineva care sa fie ca un catelus dupa mine. Nu imi plac oamenii care se lasa calcati in picioare.
- Inteligent. Foarte istet. Vreau sa aiba raspuns pentru orice, chiar si la cele mai banale intrebari.
- Trebuie sa ii placa acelasi gen de muzica. Bine, nu chiar, pentru ca m-ar enerva sa asculte Vama Veche over and over again, dar ar fi mai mult decat ok daca ar stii toate versurile de la toate cantecele lui Tudor Chirila.
- Trebuie sa aiba masina. Daca nu eu, atunci el neaparat, Este atat de placut sa evadezi la miezul noptii si sa fugi unde vezi cu ochii,. Bineinteles ca este mai placut sa faci asta singur, dar accept si varianta in doi.
- Aaa, era sa uit ceva important: sa fie bun la pat!
- Sa stie sa ma surprinda mereu, cu lucruri noi.
- Vreau sa fie innebunit dupa mine, dar pana la o limita, Nu vreau pe cineva care nu poate sa doarma daca nu ii dau eu ok.ul. Deci, nu un catelus care se tine dupa tine zi si noapte.
- Brunet, cu ochii deschisi la culoare, rebel, cu un aspect neglijent foarte controlat, sa se barbiereasca o dată la trei - patru zile, sa fie 'bun rau'.
- Sa adore cainii
- Sa ii placa aventurile ce ii ridica nivelul adrenalinei la maxim.
- Sociabil
- Rabdator cu nebuniile mele
- Sa stie sa se faca respectat
- Sa imi respecte intimitatea. Azi nu ne vedem. Fara prea multe 'de ce-uri'
- Sa imi fie alaturi atunci cand am nevoie de un umar pe care sa plang, si deasemenea de cineva cu care sa-mi impartasesc bucuriile.
- Genul meu de baiat, trebuie sa ma faca sa ma simt frumoasa, iubita, adorata, libera sa fac orice, fara sa imi fie frica de reaciile lui.
- Daca stau mai bine sa ma gandesc, nu mi-ar displace sa fie si un barbat 'rau', care sa ma domine (asa din cand in cand) 
- Stie sa danseze
- Rade mult
- Este politicos. Nu-mi place politetea excesiva si de prost gust, ci imi place sa fiu tratata ca o femeie. Adica sa mi se deschida usa, sa mi se tina haina...
- Sa fie un romantic incurabil si sa nu poarte bijuteri. Accept doar un cercel in limba. O mostra mica de rebeliune. Nici un tatuaj mic si ascuns nu m-ar deranja.
Hai ca deja se bat cap in cap unele idei.
Mai bine inchei. Acum nu imi mai vin in minte si alte trasaturi, dar ele sigur exista, ca doar un barbat perfect stie sa le faca pe toate.Da, din cate vad, de la 'genul meu de baiat' am ajuns la barbatul ideal. Se spune ca exista. Eu nu cred, inca nu l-am gasit. Pin It

2 comentarii:

  1. Sincer, ador cand imi mai preiei din idei, pentru ca asa imi dau seama ca blogul meu e folositor la ceva :D .
    acum imi dau seama cat de dezordonata sunt in scris si cate am uitat sa scriu...dar in mare seamana, din cate am observat.
    ai gusturi bune.
    spor la scris, mandro... miss u :*

    RăspundețiȘtergere
  2. ♥ Merci gagico, la fel si tie! Miss you too! Kisses

    RăspundețiȘtergere