vineri, 28 ianuarie 2011

Well there’s three versions of this story mine and yours and then the truth

Sfarsit de saptamana. Vineri, ora 14:07 (cel putin cand m-am apucat eu de scris). Trag de timp, pentru ca nu mai am chef de nimic, cu atat mai putin sa fac rapoarte si excel-uri. Afara este soare, pare a fi cald, dar stiu ca perioada asta a anului este inselatoare. Asadar ma multumesc doar cu uitatul de pe geam la cerul senin ce pare ca ne va fi alaturi cateva zile de acum inainte.
Ma linisteste gandul ca maine lenevesc toata ziulica, fara ca macar sa ma dau jos din pat (mancarea o servesc la dormitor). Ma gandeam sa fac o pizza, asta in cazul in care ma plictisesc de lenevit, dar cum sunt o mare cucoana, m-am hotarat sa comand una maaare, cat pentru tot neamul.
Nu am mai scris de mult, da stiu, dar nu pentru ca ma las de blogareala, ci pentru ca nu am avut timp. Am tot fost prinsa cu tot felul de treburi, incat nici sa mai intru pe blog nu am avut timp. Desi recunosc, am avut unele zile lejere, dar cand nu ai idei, nu te bagi in seama. Si mai stiu ca am trecut de la una la alta, dar cand am mintea plini de idei (nu neaparat pentru blog) te mai lasi dus de val. Apropo de valuri, mi-e dor de mare, de nisip, de balaceala, de soare, de tot ce inseamna MARE! Anul acesta sper sa ajung, pentru ca anul ce tocmai s-a incheiat nu a binevoit sa ma binedispuna cu o minivacanta la mare, chiar si aici la noi. Hai sa nu exagerez, ma multumesc si cu marea de la noi, numai apa sa fie :)

Gata, ma chinui de 47 de minute sa leg cateva fraze. Sa inteleg de aici ca mai bine muncesc ceva, pentru ca merge mai repede treaba pe partea aia.
I'll be back... soon I hope! :) Pin It

joi, 13 ianuarie 2011

La multi aaaani!

Da, stiu! Au trecut aproape 2 saptamani din 2011 si probabil lumea este deja satula de la multi ani-uri si urari de bine. Dar cu toate astea, nu ma pot abtine sa nu spun: La Multi Ani si sa aveti parte de un an de poveste, asa cum va doriti!
Acum sa trecem la oile noastre. Nu am avut timp sa scriu. De ce? Pai munca peste munca (ca in fiecare inceput de an, job-ul meu ma solicita la maxim), sedintele de electrostimulare (da, am facut-o si pe asta si inca nu am terminat abonamentul) si lipsa net-ului din umilul meu camin. Asta s-a rezolvat ieri, iar celalalte doua o sa ma mai tina ocupata cateva zile de acum inainte.
Intamplari importante de la ultima postare? Hmmm... nu prea sunt. De Rev m-am distrat cu gasca, munca am inceput-o in 4 si de atunci numai asta fac. Aproape. Defapt hai sa nu exagerez. Nu stau peste program, ca trebuie sa merg la electro. Daca se vede ceva in urma minunatului curent ce imi mangaie trupul? Eu tind sa cred ca da, dar sigur s-au lasat hainele. Sincer abia astept sa termin ca sa incep sa merg la sala. Asa mi-e de dor. Aerobic, banda de alergat, bicicleta, saaaunaa. Of, sauna imi sta pe cap. Dar mai am de asteptat cateva zile si ma pot bucura de ele. Am mai aflat ceva. Cred ca am mai povestit eu pe aici de un fost prieten cam 'ciudatel'. E prin Italia acum, defapt ca in ultimii 4 ani. Asaaaa... Am fost cu el acum vreo 5 - 6 ani. Si acum imi amintesc ca din 24 de luni cat am fost impreuna, 14 am fost singura aici in tara, el fiind prin tarile calde. Bip cand plecam de acasa, bip cand veneam acasa, daca intarziam ma suna si ma certa, asa din dragoste :D. Nu mergeam pe nicaieri daca el nu-mi dadea ok-ul. Weird man! Hai ca deja deviez de la poveste. Vroiam sa zic ca pana acum... 1 an ma suna mereu. Mi-am schimbat numarul de fix pentru ca ma suna, la fel si cel de mobil. Acum le-a aflat pe amandoua, habar nu am cum. In fine, idee este ca de un an de zile nu ma mai suna deloc. Parca simt lipsa telefoanelor de la ora 1 noapte cand ridicam receptorul si imi canta o manea :D. Glumesc, desi intradevar este cam liniste. Toate astea, ca sa aflu acum cateva zile de pe maretul facebook ca are o gagica. Chiar draguta fata. Aduce putin cu mine. Blonduta cu ochii albastri. Oare de ce? Ma framant putin, pentru ca ma gandesc prin ce trece biata fata. Dar poate s-a schimbat omul dupa experienta cu mine, poate nu mai este atat de posesiv, sau poate nu-i permite tipa. Foarte bine. Ma bucur ca in sfarsit si-a vazut de viata si a trecut peste episodul cu mine.
Ca sa inchei poliloghia, va urez un dulce somn usor, chiar daca este cam devreme.
See ya soon! Pin It